Plezier sleutelwoord tijdens eerste meidendag

  • Opleiding

Stralende gezichten op de eerste meidendag bij G.V.V.V. Bijna honderd enthousiaste jeugdigen genoten tijdens de activiteiten op het hoofdveld.

Wat een plezier straalde er van de kunstgrasmat af op de blauwe zijde van sportpark Panhuis. Meiden die al lid zijn van de vereniging een leuke afsluiting bieden van een apart seizoen en meiden van buiten de club een mogelijkheid geven om kennis te maken met G.V.V.V. Van die mogelijkheid werd veel gebruik gemaakt. Bijna honderd enthousiaste deelnemers genoten van de meidendag.

Een stormbaan, clinics, rodeostier, van alles stond klaar om er voor meiden in alle leeftijden een leuke meidendag van te maken. Leden namen massaal hun vriendinnen mee naar de club om hen kennis te laten maken met het spel en de vereniging. De activiteiten vielen zichtbaar in de smaak, want iedereen liep vol enthousiasme over het veld om in teams deel te nemen aan al dat leuks.

Als dank voor ieders komst werden er gepersonaliseerde bidons uitgedeeld en ontvingen meiden die voor het eerst bij G.V.V.V. kwamen nog een leuk presentje. De lachende gezichten en enthousiaste reacties na afloop laten ons concluderen dat de eerste meidendag geslaagd was!

Fotografie: Stefan Koops Photography ©

Ander nieuws

J.O.C. organiseert paasbrunch voor alle jongens en meisjes van Jong Blauw t/m O11

Opleiding | 21 maart 2024
Lees meer

Bram Scheer is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd G.V.V.V. tegen ACV

Opleiding | 20 maart 2024
Lees meer

G.V.V.V. JO8-2 flikt het opnieuw en wordt ook in fase 3 kampioen

Opleiding | 20 maart 2024
Lees meer