Samen houden we onze horeca open

  • De club

De maatregelen om het coronavirus te bestrijden worden steeds soepeler en dus mag je weer vaker naar G.V.V.V. Houd je aan de regels en zorg dat onze horeca open kan blijven! 

Wij hebben er lang naar uitgekeken: jou weer mogen verwelkomen op het sportpark. Niet alleen om te trainen en te voetballen, maar ook om weer lekker samen te proosten! Dat blijven wij graag doen, maar dat kan alleen als we samen de regels volgen.

Vul de gezondheidscheck in

Ons terras en het clubhuis zijn geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. Bij het betreden van de horeca is het belangrijk dat jij jezelf registreert. Dit doe je eenvoudig door het scannen van een QR-code. Je beantwoordt wat korte vragen en daarna kun je een bestelling plaatsen. Kleine moeite, groot plezier!

Vier personen per tafel

Vanaf zaterdag 5 juni mogen er weer vier personen aan een tafel zitten. Dat is net wat gezelliger. Maak het niet té gezellig en laat de tafels en stoelen dus staan. We hebben ons nu eenmaal aan de regels te houden en boetes kunnen we er gewoon niet bij hebben. Kies dus gewoon een plekje en het genieten kan beginnen! Zijn alle plekken vol? Helaas. In dat geval moet je buiten het sportpark even wachten tot er plek is.

Binnen? Mondkapje op!

Als je je in het clubhuis verplaatst, is het verplicht om een mondkapje te dragen. Dat geldt dus als je wat gaat bestellen, maar ook als je naar het toilet gaat of naar buiten loopt om te roken. Een mondkapje heb je op veel meer plekken nodig, dan alleen bij ons. Je hebt er dus vast wel één. Zo niet? Bestel dan eenvoudig een G.V.V.V.-mondkapje in onze webshop!

Wij rekenen op jullie verantwoordelijkheid, waardoor wij de komende periode weer als vanouds kunnen genieten van een middagje naar de blauwen!

Ander nieuws

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 09 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer

Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

De club | 02 juli 2024
Lees meer