Stafleden gezocht voor B-selectie

  • Senioren

Voor ons tweede elftal zoeken wij een teammanager en verzorger. Wil jij graag bijdragen aan de ontwikkeling van onze talenten en haal jij voldoening uit een van deze functies?

De B-selectie traint op dinsdag- en donderdagavond en speelt voornamelijk op zaterdag de wedstrijden in de reserve eerste klasse, het één na hoogste niveau voor tweede elftallen. Je werkt in de staf samen met hoofdtrainer Kevin de Quay en assistent-trainer Kees Gerritsen.

Functie-omschrijvingen

  • Als teammanager zorg jij ervoor dat de spelers en staf zich volledig op de wedstrijden kunnen focussen. Plan oefenwedstrijden, regel vervoer voor uitwedstrijden, wees de spin in het web.
  • Haal jij er voldoening uit om spelers zo snel mogelijk weer wedstrijdfit te krijgen? Als verzorger ben je er voor de spelers op trainings- en wedstrijddagen om hen te behandelen en eventueel te tapen en bandageren.

 

Geïnteresseerd in een van deze functies? Neem dan contact op met Loek Budding.

Trouwe teammanagers stoppen

Na veertien seizoenen als hondstrouwe teammanagers en materiaalmannen stoppen Jan van de Berg en Wim den Hartog in die functie. Voor de duizendpoten van het tweede elftal was niets te gek en met elkaar zorgden zij ervoor dat alles voor het tweede elftal piekfijn in orde was. Zij hebben de lat zeer hoog gelegd voor hun opvolger(s).

Ook verzorger Bert Slagman heeft te kennen gegeven na dit seizoen te stoppen met zijn functie als verzorger. Hij sprak de ambitie uit om bij een eerste elftal de medische functie op zich te nemen.

G.V.V.V. bedankt de heren voor hun inzet en bijdrage aan ons tweede elftal!

Ander nieuws

G.V.V.V. O23-2 kampioen ondanks nederlaag in derby

Senioren | 12 mei 2024
Lees meer

Eerste open training vrouwenvoetbal een succes: 17 april extra avond

Senioren | 10 april 2024
Lees meer

G.V.V.V. hoopt op doorstart vrouwenteam: vanavond kennismakingstraining

Senioren | 03 april 2024
Lees meer