Veense Voetbalcup in de startblokken voor vierde speelronde

  • Opleiding

Na drie speelronden met de jeugd tot en met 12 jaar, mag zaterdag ook de jeugd van de O13 tot en met O17 beginnen aan de Veense Voetbalcup. Met ook weer de oudere jeugd op het veld, gaan we een mooi voetbalweekend tegemoet!

Naast de jeugd tot en met 12 mag nu ook de jeugd tot en met de O17 wedstrijden voetballen. Dit zorgt voor een ouderwetse drukte op ons sportpark. Ondanks dat er weer meer mogelijk is op en rond het sportpark hebben we ons te houden aan de geldende maatregelen.

De maatregelen

  • Iedereen op de fiets: kinderen en begeleiding;
  • Maximaal twee begeleiders per team;
  • Thuisvereniging regelt de scheidsrechter/spelbegeleider;
  • Je kleedt je thuis om. Er kan geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers;
  • Geen ouders en of andere toeschouwers langs de lijn.

 

Kantine en terras

Vanaf zaterdag is het weer mogelijk om de kantine te bezoeken. Het terras was al open en daar werd goed gebruik van gemaakt. Geniet van de mogelijkheden, maar houd je wel aan de regels die hier te lezen zijn.

Wedstrijdprogramma

Op de nieuwe website is het programma te vinden van onze eigen teams. Onder de kopjes ‘jeugd’ en ‘senioren’ staat het wedstrijdprogramma van onze leden. De vierde en ook al vijfde speelronde zijn daar te vinden. We wensen alle voetballers en voetbalsters veel plezier en succes!

fotografie: Stefan Koops Photography

 

Ander nieuws

Dean Westland is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen Noordwijk

Opleiding | 18 april 2024
Lees meer

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer