Volgende week de laatste trainingen

  • Opleiding

Seizoen 2020/2021 zit er bijna op. Na een vreemde jaargang, kunnen we het seizoen gelukkig voor bijna alle jeugdteams afsluiten met wedstrijden in de Veense Voetbalcup.

De laatste reguliere trainingen van dit seizoen vinden volgende week plaats. Donderdag 10 juni is de laatste trainingsdag, zodat ieder team zich nog de hele week kan voorbereiden op de laatste speelronde van de Veense Voetbalcup op zaterdag 12 juni. De keepersschool heeft de laatste training op maandag 14 juni.

Kleedkamers blijven gesloten

Het kleedkamergebouw blijft ook in de laatste trainingsweek gesloten. Kom daarom omgekleed naar het sportpark en douche bij thuiskomst.

Eventuele verlenging Veense Voetbalcup

De organisatie van de Veense Voetbalcup kijkt samen met de deelnemende verenigingen naar een verlenging van de Veense Voetbalcup voor jeugdteams ouder dan 12 jaar. Als dit doorgaat, krijgen deze teams uiteraard ook de gelegenheid om te blijven trainen.

Start nieuwe seizoen

Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen. Hopelijk kunnen we na de zomer weer genieten van een ‘ouderwets’ voetbalseizoen! In de week van 23 augustus beginnen de trainingen en verwelkomen wij jou graag weer. De keepersschool start op maandag 30 augustus. Selectieteams starten al eerder. Daarover ontvangen zij van de trainer meer informatie.

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer