Voorlopige teamindelingen nieuwe seizoen

  • Opleiding

Seizoen 2020/2021 zit er op. We bereiden ons voor op een nieuw seizoen, die hopelijk zonder problemen een succes gaat worden. De eerste stap in die richting is de publicatie van de voorlopige teamindelingen. Best wel spannend…

De afgelopen maanden zijn leiders/trainers van de jeugdteams, scouts en Voetbal Technische Zaken (VTZ) bezig geweest met de teamindeling van de jeugdteams voor het seizoen 2021/2022. De samenstelling van de teams is uiterst zorgvuldig tot stand gekomen. Of het nu gaat om selectieteams of niet-selectieteams, alle teams krijgen dezelfde aandacht.

We hebben – in ieder geval van elk team – gesproken met een trainer of leider over de indeling en de ontwikkeling van spelers en speelsters. In sommige gevallen hebben we ook gesproken met spelers, speelsters en hun ouders/verzorgers. Vanwege coronaregels heeft dat zeker extra tijd gekost, omdat we niet met alle trainers en of leiders tegelijkertijd overleg konden hebben. Een andere reden dat het iets langer geduurd heeft, is dat we pas 19 juni de Meidendag organiseerden en de resultaten daarvan mee wilden nemen in de nieuwe indelingen.

Evenveel aandacht aan al onze teams

Vaak wordt gedacht dat selectieteams voorrang en meer aandacht krijgen en dat eerder bekend is wie in een selectieteam komt. Het klopt dat spelers in selectieteams dit eerder te weten komen. Dat heeft te maken met de KNVB-regelgeving, waardoor wij deze gegevens voor 15 juni moeten aanleveren. Het meer aandacht geven aan selectieteams is onjuist. Wij steken evenveel energie in al onze teams en besteden bij niet-selectieteams extra aandacht aan de juiste samenstellingen op basis van het juiste niveau. Tenslotte heeft G.V.V.V. de organisatiestructuur verandert, waardoor we op iets andere manier te werk moesten gaan. Ook dit zorgde ervoor dat het proces iets meer tijd kostte.

Voorlopige indelingen

Hieronder vind je de voorlopige indelingen. Het gaat om voorlopige indelingen, aangezien zich de komende periode nog nieuwe leden kunnen inschrijven. Het zou ook kunnen zijn dat er nog kleine verschuivingen plaatsvinden, omdat er net iets meer aanmeldingen komen waardoor we een extra team kunnen maken. We hebben er in ieder geval niet voor gekozen om met minimale aantallen te werken. Uit ervaring blijkt dan namelijk dat we het hele seizoen met problemen zitten om een team op de been te brengen en we dan als G.V.V.V. een team moeten terugtrekken. Wat weer extra kosten met zich meebrengt naar de KNVB.

Mochten er nog vragen zijn over de indeling van uw zoon of dochter, dan horen wij dat graag. U kunt alleen reageren via jeugdwedstrijden@gvvv.nl. Alleen die reacties verwerken wij.

Aftrapbijeenkomsten

In september worden er aftrapbijeenkomsten georganiseerd voor ouders/verzorgers. Die bijeenkomst willen wij gebruiken om iedereen bij te praten over onder andere de missie, visie, kernwaarden, trainingen, organisatiestructuur etc. Een uitnodiging hiervoor verschijnt op de website en ontvangt u op het bij ons bekende e-mailadres. Wij rekenen dan op uw komst.

Bekijk de voorlopige teamindelingen hier.

 

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD (+ extra informatie)

Opleiding | 25 mei 2024
Lees meer

Juni toernooienmaand bij G.V.V.V.

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer