Welkom op onze nieuwe website!

  • De club

Yes! Eindelijk is het zover. Na maanden van ontwerpen, bouwen, foto’s maken en content schrijven mogen wij de nieuwe website in gebruik nemen!

Vol trots presenteer ik namens Team Marketing & Communicatie jou onze nieuwe website. Een platform dat nog beter aansluit op wie wij zijn en hoe wij onze achterban willen bereiken. Herkenbaar door de huisstijl en overzichtelijk ingericht voor een ultiem gebruiksgemak!

Samen met onze partner EF2 hebben wij de afgelopen periode gebruikt om deze nieuwe website te bouwen. Kom alles te weten over onze historie, leer de spelers van het eerste elftal net wat beter kennen op hun persoonlijke pagina en bekijk onze ambities op voetbalgebied van zowel de jeugd als senioren.

Een fanshop voor de echte supporter!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de leukste merchandise van G.V.V.V. gemakkelijk in onze webshop te kopen! Gevuld met de leukste producten voor de echte blauwe fans. De komende periode wordt de shop nog verder gevuld, maar je kunt er nu al terecht voor veel echte clubproducten!

Ik nodig je van harte uit om de website op je gemak te ontdekken. Uiteraard hoor ik graag als je dingen mist of ergens tegenaan loopt. Samen met jou maken we de website alleen maar beter. Stuur mij gerust een mail.

 

Youri van Doorn
Hoofd communicatie G.V.V.V.

Ander nieuws

Jouw bedrijf in de spotlights tegen NEC: grijp honderd meter reclame

De club | 06 december 2023
Lees meer

Supportersvereniging organiseert het Van den Heuvel Elektro-darttoernooi voor leden

De club | 05 december 2023
Lees meer

Dit is de agenda voor de komende Algemene Ledenvergadering

De club | 05 december 2023
Lees meer