Betaal je contributie eenvoudig online

  • De club

De ledenadministratie heeft deze week via Clubcollect de betaalverzoeken gestuurd met betrekking tot de contributie voor seizoen 2021/2022. Betaal je contributie eenvoudig online.

Al meerdere jaren incasseren wij de contributie via Clubcollect. Deze partij biedt handige tools aan, waarmee jij gemakkelijk je contributie kunt voldoen. Misschien betaal je dit seizoen pas voor het eerst contributie bij G.V.V.V., dan leggen wij jou graag uit hoe het werkt.

Betalen via een persoonlijke pagina

Op het bij ons bekende e-mailadres ontvang jij via Clubcollect bericht dat de contributie voor seizoen 2021/2022 betaald kan worden. Dit doe je door op de button in de mail te klikken. Op jouw persoonlijke pagina zie je vervolgens de bij ons bekende gegevens en het openstaande contributiebedrag. Jouw gegevens kan je zelf aanpassen, als die niet meer kloppen.

Contributiebedrag onjuist?

Klopt jouw contributiebedrag niet? Laat het gemakkelijk aan ons weten door te klikken op ‘Stel een vraag’. Onze contributie- en ledenadministratie controleert vervolgens of er inderdaad iets niet klopt. Ook andere vragen met betrekking tot jouw contributie kun je op die manier stellen.

Geen mail ontvangen?

Heb je geen verzoek gehad om contributie te betalen, maar ben je wel ingeschreven als lid? Mogelijk is een verouderd e-mailadres bij ons bekend. Stuur een e-mail aan onze ledenadministratie om dit te laten controleren.

Ander nieuws

Jouw bedrijf in de spotlights tegen NEC: grijp honderd meter reclame

De club | 06 december 2023
Lees meer

Supportersvereniging organiseert het Van den Heuvel Elektro-darttoernooi voor leden

De club | 05 december 2023
Lees meer

Dit is de agenda voor de komende Algemene Ledenvergadering

De club | 05 december 2023
Lees meer