Bijna alle thuisduels vervroegd

  • Het eerste

G.V.V.V. is er in een rondgang langs alle competitiegenoten in geslaagd om nagenoeg alle thuiswedstrijden te vervroegen naar 14.30 uur. Alleen met de zondagclubs wordt nog gesproken over een aanpassing van het aanvangstijdstip. 

De vereniging heeft al meerdere seizoenen de wens om de thuiswedstrijden te spelen op het traditionele aanvangstijdstip van 14.30 uur. De voorgaande seizoenen leverde deze rondgang instemmende reacties op en ook voor dit seizoen kon de club rekenen op veel positieve berichten van competitiegenoten. Daardoor zijn alle thuiswedstrijden tegen andere zaterdagclubs vervroegd naar 14.30 uur. Met zondagclubs wordt nog overlegd om het aanvangstijdstip te vervroegen.

Laatste speelronde niet vervroegd

De laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, tegen T.E.C. Tiel op zaterdag 28 mei 2022, begint om 15.30 uur. Dit heeft ermee te maken dat alle duels in de laatste twee speelronden op hetzelfde tijdstip starten.

Wijzigingen in mobiele agenda

Wil jij direct de resultaten van onze rondgang in jouw mobiele agenda ontvangen? Door je eenvoudig te abonneren op ons wedstrijdschema, worden alle aanpassingen automatisch op jouw mobiele telefoon verwerkt. Lees hier hoe je dat doet.

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer