G.V.V.V. biedt jonge talenten helpende hand

  • De club

Als voetbalvereniging staan wij middenin de maatschappij. Daarin vervullen wij een belangrijke rol, die wij graag verwezenlijken. Daarom bieden wij onder andere jonge talenten een helpende hand met nieuwe managementopleidingen. 

Wij investeren dolgraag in jong talent. Zowel op het veld als daarbuiten. Daarom starten wij na de zomer met managementopleidingen (exclusief) voor young professionals. Een ‘young professional’ is iemand tussen de 20 – 35 jaar, werkzaam bij een organisatie in de regio. Ze worden gekenmerkt door een sterke drive, leergierigheid en openheid! Ben jij of ken jij zo iemand?

Inspirerende bijeenkomsten

Tijdens zes inspirerende bijeenkomsten ga je op bezoek bij verschillende bedrijven in de regio en leer je met en van andere ‘young professionals’. Bezoek onder andere Flitsmeister, ICT Valley en Prins Petfoods. Deze bedrijven openen graag hun deuren om kennis en ervaring met jou te delen.

Meer informatie over onze nieuwe managementopleidingen vind je in de brochure. Wij bouwen nog aan de website, maar geven jullie graag alvast een indruk. Neem voor meer informatie contact op via de contactgegevens in de brochure.

Ander nieuws

Donderdagavond bijna geen trainingen door opbouw Koningsspelen

De club | 15 april 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 10 april 2024
Lees meer

G.V.V.V. rouwt om verlies vrijwilliger Wilma van de Peppel-Hardeman

De club | 08 april 2024
Lees meer