Hoofdmacht onder grote belangstelling van start

  • Het eerste

De nieuwe selectie is onder grote belangstelling van veel supporters begonnen aan de voorbereiding op seizoen 2021/2022. Een bijna voltallige selectie werkte enthousiast de eerste training af.

‘Eindelijk, we mogen weer’, was een veelgehoorde kreet langs het hoofdveld dinsdagavond. Supporters waren massaal naar sportpark Panhuis gekomen om de eerste training van seizoen 2021/2022 te aanschouwen. Een bijna volledige selectie werkte onder leiding van hoofdtrainer Jochem Twisker verschillende oefeningen af.

Nieuwelingen op Panhuis

Een negental nieuwelingen zetten dinsdagavond voet op de kunstgrasmat van G.V.V.V. Enthousiast verschenen zij in hun nieuwe trainingstenue op het veld. Fanatiek maakten zij onderdeel uit van de trainingspartijen en lieten zij de ruim honderd aanwezige supporters zien waarom zij naar Veenendaal waren gehaald. Van hen ontbrak alleen Maikel Epskamp nog binnen de lijnen. De jeugdeling geniet nog een paar dagen van zijn vakantie en sluit zaterdag aan bij de hoofdmacht.

De komende anderhalve week traint de selectie. Zaterdag 24 juli speelt de ploeg van trainer Jochem Twisker zijn eerste oefenwedstrijd, op bezoek bij Sportlust’46 in Woerden. Op dinsdagavond 27 juli is het eerste duel op sportpark Panhuis, het Utrechtse Hercules is dan de tegenstander.

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer