Zet het programma in jouw mobiele agenda

  • Het eerste

Over een week begint de hoofdmacht de voorbereiding op een nieuw seizoen in de Jack’s League, die op zaterdag 21 augustus losbarst. Zet de voorbereiding en het competitieprogramma met een klik in jouw mobiele agenda!

Makkelijk en snel in jouw mobiele agenda het programma van het eerste elftal checken, was nog nooit zo eenvoudig. Met een druk op de knop zet jij alle oefen- en competitiewedstrijden simpel op jouw telefoon. Wijzigt een aanvangstijdstip, of komt er een extra oefen- of bekerwedstrijd bij, dan wordt dat duel ook automatisch aan jouw mobiele agenda toegevoegd. Zo mis jij nooit meer een wedstrijd van het eerste en voorkom je het maken van dubbele afspraken.

Abonneer je op de agenda

Om jou alle moeite te besparen, hebben wij het programma in een handige deellink gezet. Je abonneert je gemakkelijk op het programma, door hier te klikken.

 

 

Ander nieuws

Gemengde gevoelens na gelijkspel G.V.V.V.

Het eerste | 31 jul 2021
Lees meer

Matchday Stories #2 // Finally home

Het eerste | 30 jul 2021
Lees meer

Geen schade aan kuit Kai Huisman

Het eerste | 29 jul 2021
Lees meer