Donderdag loting tweede voorronde TOTO KNVB Beker

  • Het eerste

Donderdagavond om 19.00 uur wordt er geloot voor de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker, de ronde waarin G.V.V.V. instroomt. De loting is live te volgen.

In de tweede kwalificatieronde stromen, naast de vrijgelote clubs en de winnaars van de eerste kwalificatieronde, de eerste elftallen uit de Jack’s League én de amateurclubs die vorig jaar november in het bekertoernooi zaten in. Destijds werd het bekertoernooi abrupt beëindigd voor die clubs vanwege de coronamaatregelen.

Live op YouTube

De loting is live te zien via YouTube. De wedstrijden in de tweede kwalificatieronde worden gespeeld op 21, 22 en 23 september. De winnaars plaatsen zich voor de eerste ronde, waarin ook de betaaldvoetbalclubs instromen. Alleen de vijf clubs die Europees voetbal spelen (Ajax, AZ, Feyenoord, PSV en Vitesse) stromen een ronde later in.

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer