Donderdag loting tweede voorronde TOTO KNVB Beker

  • Het eerste

Donderdagavond om 19.00 uur wordt er geloot voor de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker, de ronde waarin G.V.V.V. instroomt. De loting is live te volgen.

In de tweede kwalificatieronde stromen, naast de vrijgelote clubs en de winnaars van de eerste kwalificatieronde, de eerste elftallen uit de Jack’s League én de amateurclubs die vorig jaar november in het bekertoernooi zaten in. Destijds werd het bekertoernooi abrupt beëindigd voor die clubs vanwege de coronamaatregelen.

Live op YouTube

De loting is live te zien via YouTube. De wedstrijden in de tweede kwalificatieronde worden gespeeld op 21, 22 en 23 september. De winnaars plaatsen zich voor de eerste ronde, waarin ook de betaaldvoetbalclubs instromen. Alleen de vijf clubs die Europees voetbal spelen (Ajax, AZ, Feyenoord, PSV en Vitesse) stromen een ronde later in.

Ander nieuws

G.V.V.V. kan de vloek van Nieuw Zuid wederom niet doorbreken

Het eerste | 19 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Op bezoek bij ultieme angstgegner Quick Boys

Het eerste | 16 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. kan Spakenburg in de race om het kampioenschap niet stoppen

Het eerste | 11 mei 2024
Lees meer