Jumbo en G.V.V.V. gaan voor gezonde kantine

  • De club

Jumbo Huibers en voetbalvereniging G.V.V.V. gaan samen voor een gezonde kantine. Zaterdag werd een gezond assortiment gelanceerd in het clubhuis.

Gaan voor een gezonde leefomgeving, die doelstelling spreekt zowel Jumbo Huibers als G.V.V.V. aan. Door naast de sport ook een gezonder assortiment aan te bieden, wil G.V.V.V. de maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en bezoekers zowel binnen als buiten de lijnen motiveren de gezonde keuze te maken.

Elke wedstrijddag vers

Elke wedstrijddag worden er verse smoothies, luxe belegde broodjes en bakjes vers fruit aangeboden in het clubhuis. Elke zaterdagochtend gebracht door lokale ondernemer Jumbo Huibers. De producten zijn gemakkelijk te bestellen aan de bar.

Beeld: Stefan Koops ©

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // tweede kwartaal

De club | 29 mei 2023
Lees meer

Het businesshome wordt aankomende periode volledig vernieuwd

De club | 25 mei 2023
Lees meer

Wegafsluitingen aan oostkant Veenendaal door wielerronde #VV23

De club | 18 mei 2023
Lees meer