Jumbo en G.V.V.V. gaan voor gezonde kantine

  • De club

Jumbo Huibers en voetbalvereniging G.V.V.V. gaan samen voor een gezonde kantine. Zaterdag werd een gezond assortiment gelanceerd in het clubhuis.

Gaan voor een gezonde leefomgeving, die doelstelling spreekt zowel Jumbo Huibers als G.V.V.V. aan. Door naast de sport ook een gezonder assortiment aan te bieden, wil G.V.V.V. de maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en bezoekers zowel binnen als buiten de lijnen motiveren de gezonde keuze te maken.

Elke wedstrijddag vers

Elke wedstrijddag worden er verse smoothies, luxe belegde broodjes en bakjes vers fruit aangeboden in het clubhuis. Elke zaterdagochtend gebracht door lokale ondernemer Jumbo Huibers. De producten zijn gemakkelijk te bestellen aan de bar.

Beeld: Stefan Koops ©

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer