Reservering tickets G.V.V.V. – Rijnsburgse Boys voor leden start woensdag

  • Het eerste

Na weken van voorbereiding begint zaterdag het echte werk! G.V.V.V. opent in de Jack’s League met een thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Dit moet jij weten om de wedstrijd te bezoeken.

We kijken er allemaal al maanden naar uit: weer voetballen in competitieverband! Nadat de competitie in oktober vorig jaar noodgedwongen werd geannuleerd, gaan wij zaterdag weer van start op het hoogste amateurniveau.

Afstand houden verplicht

Graag bieden wij iedereen de gelegenheid om de wedstrijd te bezoeken, daarom stellen wij geen vaccinatiebewijs of negatieve test verplicht. Het is daardoor wel verplicht om anderhalve meter afstand tot andere bezoekers te houden en plaats te nemen op een gemarkeerde zitplaats of witte stip langs het veld.

Leden bestellen met voorrang

Voor leden en donateurs van G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn is een voorrangsregeling ingesteld. Zij kunnen vanaf woensdagochtend 10.00 uur tot uiterlijk donderdagavond 23.59 uur een gratis toegangsbewijs reserveren via ons ticketsysteem. Leden tot 12 jaar hoeven geen ticket te reserveren. Tickets worden uitsluitend toegewezen aan leden, dus geen ouders, broers, zussen en andere bekenden. Vrijdagochtend worden de gereserveerde tickets beoordeeld. Heb je een ticket gereserveerd, maar ben je op die naam geen lid van G.V.V.V. of Vallei & Rijn? Dan wordt jouw ticket geblokkeerd en ben je verplicht een toegangsbewijs te kopen.

Let op: leden die na donderdagavond 23.59 uur een ticket willen reserveren, zijn verplicht om een ticket te kopen. Er is beperkte ruimte, dus kunnen we geen uitzonderingen maken en willen wij iedereen een mogelijkheid bieden de wedstrijd te bezoeken. Reserveer dus als lid uiterlijk donderdagavond 23.59 uur jouw gratis ticket!

Vrije verkoop voor iedereen

Vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur start de vrije verkoop en kunnen alle geïnteresseerden een ticket voor het duel aanschaffen. Dit geldt voor zowel supporters van Rijnsburgse Boys als G.V.V.V. De tickets worden aangeboden voor de reguliere prijzen van €10 voor volwassenen en €7 voor jeugd tot 16 jaar en 65-plussers.

Pers

Voor mediavertegenwoordigers geldt de gewoonlijke accreditatieplicht. Zij kunnen zich accrediteren door een e-mail te sturen aan persvoorlichter Youri van Doorn.

Ander nieuws

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer