Coronatoegangsbewijs voor zitplaats in kantine

  • De club

Vanaf zaterdag is het voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht een geldig coronatoegangsbewijs te hebben om een zitplaats te kiezen in de kantine. De club voldoet hiermee aan de nieuwste regelgeving.

Het virus is steeds beter onder controle en dus ziet de overheid ruimte om de maatregelen te versoepelen. Het verplicht anderhalve meter afstand houden veranderd vanaf zaterdag 25 september in een advies. Dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs (CTB) ziet de overheid deze ruimte.

Ruimte voor iedereen

Voor sportkantines is het gebruik van een CTB ook deels verplicht. Het blijft voor iedereen met en zonder CTB mogelijk om het toilet te gebruiken en aan de bar consumpties te bestellen. Echter, het is vanaf aanstaande zaterdag alleen nog maar mogelijk om op vertoon van een geldig CTB een zitplaats te kiezen in het clubhuis. Conform de landelijke regelgeving hebben wij een gebied ingericht met tafels en stoelen, waaraan kan worden plaatsgenomen. Dit gebied is uitsluitend toegankelijk voor personen met een geldig CTB.

De rest van de kantine en het terras vallen buiten het afgezette gebied en zijn dus voor iedereen toegankelijk.

Hoe krijg ik een Coronatoegangsbewijs?

Met een geldige QR-code in de CoronaCheck-app of een bewijs op papier kun je een zitplaats kiezen in de kantine. Dit kan als je een vaccinatie-, herstel- of testbewijs hebt.

Laten we ook nu bewijzen dat de regels zonder problemen worden opgevolgd. Dank je wel!

Ander nieuws

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 25 mei 2024
Lees meer