Ezra Splinter is pupil van de week!

  • Het eerste

Ezra Splinter is aanstaande zaterdag de ‘Pupil van de Week’. We maken kennis met de geluksvogel.

Hoi! Ik ben Ezra Splinter en speel in de JO11-1. Taoufik Adnane is mijn favoriete speler, omdat hij ook verdediger is net als ik en omdat hij al heel lang bij G.V.V.V. speelt. Het leukst aan de club vind ik dat ze in de Jack’s League spelen, dus dat ze heel goed zijn voor een amateurclub. Bij de jeugd vind ik het slotfeest altijd het leukst en dan vooral het (niet) slapen in de kleedkamers. Mijn voorspelling van de uitslag is: 3-2 want G.V.V.V. is gewoon de beste.

Wij hopen met je mee, Ezra! Veel plezier!

Ander nieuws

Adnane aan de kant met blessure

Het eerste | 27 sep 2021
Lees meer

Moedig de blauwen aan in Noordwijk

Het eerste | 27 sep 2021
Lees meer

HIGHLIGHTS // G.V.V.V. opnieuw met lege handen

Het eerste | 27 sep 2021
Lees meer