IN DE MEDIA // G.V.V.V. beloont zichzelf eindelijk

  • In de media

Het werd dinsdagavond een heerlijk bekeravondje op sportpark Panhuis. G.V.V.V. rekende na verlenging af met VVOG. Met ‘In de media’ verzamelen wij al het nieuws over deze wedstrijd voor je. 

Het Algemeen Dagblad had gezien hoe sportpark Panhuis ontplofte na weken van misère. De overwinning betekent een morele opsteker voor de blauwhemden. Lars ten Teije kreeg dinsdagavond de voorkeur in de basiself en wordt door de krant omschreven als ‘de bekerheld van G.V.V.V.’ Hij kopte in de eerste helft van de verlenging zijn ploeg op voorsprong.

‘Beloning voor flair en dreiging’

De regionale krant had ook gezien dat de dreiging naar voren dit seizoen nog niet zo groot geweest is. De tweede helft wordt omschreven als eenrichtingsverkeer, waarin G.V.V.V. verzuimt om het in de reguliere speeltijd af te maken. ‘De beloning voor de flair en de dreiging zoals Twisker het zo graag wilde hebben, valt in de zesde minuut van de verlenging.’

‘Echt winst als we lijn kunnen doortrekken’

Jochem Twisker liet bij RTV Utrecht weten dat hij vooral het laatste halfuur van de reguliere speeltijd en de verlenging tevreden was over zijn ploeg. “Het was overtuigend. We weten de organisatie steeds beter gesloten te houden. Hebben meer rust aan de bal, zodat we wat kunnen gaan creëren.”

Spelers vieren de voorsprong met de supporters (Foto: Stefan Koops ©)

De hoofdtrainer hoopt dat zaterdag ook weer te zien. “We zijn al weken hard aan het werk, maar soms moet er even iets landen. Zo werkt dat in de sport. Vanavond is pas echt een winst als we deze lijn kunnen doortrekken naar de wedstrijd tegen Jong Sparta.” (Hele interview)

‘Zoveel emotie, je weet niet wat je doet’

Lars ten Teije is tegenover Regiosport Veenendaal nog altijd vol geluk als hem gevraagd wordt naar zijn beleving na het doelpunt. “Die voelde heel lekker. Voor mij persoonlijk ook fijn. Ik heb dit seizoen nog niet veel in de basis gestaan en dan die 2-1 binnenkoppen voelt heel goed”, blikt Ten Teije terug. “Er kwam zoveel emotie vrij, dat je niet meer weet wat je doet. Ik klom in de hekken en daarna was het feest vieren met zijn allen. We kregen ook meteen meer zelfvertrouwen en zeiden tegen elkaar: oké, nu door.” (Volledig verslag)

Ander nieuws

Burgering kijkt trots terug: ‘Van deze keuze nooit spijt gehad’

In de media | 03 mei 2024
Lees meer

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer