Persoonlijke fouten nekken G.V.V.V.

  • Wedstrijdverslagen

G.V.V.V. heeft de goede lijn niet weten door te trekken. Door persoonlijke fouten keken de blauwhemden al snel tegen een forse achterstand aan, waarna G.V.V.V. de opgelopen schade niet meer kon herstellen: 2-5.

Op een zonovergoten sportpark Panhuis startte G.V.V.V. met dezelfde elf namen als vorige week. In die betreffende wedstrijd tegen Kozakken Boys tankte G.V.V.V. in de tweede helft vertrouwen, dat het mee wilde nemen in het competitieduel tegen Jong FC Volendam.

Cadeautjes

Jordi Bitter noteerde namens zijn ploeg de eerste kans van de wedstrijd. Hij kwam op via de rechterkant van het veld, maar zag zijn schot via de rechterpaal uiteen spatten. Kort daarna verzilverde Jong FC Volendam wel haar eerste kans. Johan Jansen leverde de bal in bij Tayrell Wouter die foutloos binnenwerkte: 0-1. Kort daarna deelde G.V.V.V. opnieuw een cadeautje uit. Ditmaal werd de bal via het centrum uitverdedigd, waar de 17-jarige Milan Zonneveld scherp reageerde en ook die kans niet onbenut liet: 0-2. Na een kwartier spelen strooiden de beloften uit Volendam nog meer zout in de wonden, door via de linkerkant van het veld vogelvrij het strafschopgebied in te lopen en daar doelman Johan Jansen te verschalken: 0-3.

G.V.V.V. leek machteloos en dat had ook trainer Jochem Twisker gezien, die hard ingreep met twee wissels na twintig minuten spelen. Joeri Potjes en Achraf Nejmi werden geslachtofferd, zij werden vervangen door Mats Grotenbreg en Kai Huisman. Het leverde een kansje op, maar het doelpunt viel vijf minuten later. Een voorzet van Danny de Leeuw werd door Jordi Bitter in het doel gevolleerd. Er leek opeens weer hoop te sprankelen op sportpark Panhuis, nadat G.V.V.V. nog ruim een uur te spelen had om de vroeg opgelopen schade te herstellen.

Machteloos

In de eerste helft lukte dat niet meer, ondanks dat Hicham Haouat met een vrije trap Mats Grotenbreg in stelling bracht en laatstgenoemde de bal nipt over het doel wipte. Focus op de tweede helft, waarbij Jochem Twisker Hicham Haouat achterliet in de kleedkamer en Lars ten Teije voor hem in de plaats bracht.

Vroeg in de tweede helft kreeg G.V.V.V. via Jordi Bitter een grote kans, maar hij zag doelman Vlak zijn inzet blokkeren. Daarna waren de beste kansen voor de bezoekers uit Volendam, wat na een kleine zeventig minuten resulteerde in de 1-4. De hoop op een mogelijke puntendeling was verkeken. Kai Huisman bracht de stand nog op 2-4, maar tegen het einde van de wedstrijd zorgde Walid Ould-Chikh met een knap schot voor de eindstand: 2-5.


G.V.V.V. – Jong FC Volendam 2-5 (1-3)
Scoreverloop: 8. Tayrell Wouter 0-1, 11. Milan Zonneveld 0-2, 16. Achraf Douiri 0-3, 25. Jordi Bitter 1-3, 69. Koen Blommesteijn 1-4, 74. Kai Huisman 2-4, 84. Walid Ould-Chikh 2-5.

Gele kaarten: 15. Achraf Nejmi, 62. Tom Oostinjen (G.V.V.V.), 76. Milan de Haan (Jong FC Volendam)

Opstelling G.V.V.V.: Johan Jansen, Taoufik Adnane ©, Tom Oostinjen, Jordi Bitter, Hicham Haouat (46. Lars ten Teije), Joshua Patrick, Achraf Nejmi (21. Kai Huisman), Danny de Leeuw, Joeri Potjes (21. Mats Grotenbreg), Jonathan Richard (85. Steven Theunissen), Mart de Jong (85. Melvin van de Haar).

Opstelling Jong FC Volendam: Dion Vlak, Rob Tol (74. Walid Ould-Chikh), Sjors Kramer ©, Jay Koorndijk (46. Lex Veerman), Jay Kruiver, John Hilton, Tayrell Wouter (65. Jordi Blom), Milan de Haan, Milan Zonneveld (54. Younes Taha El Idrissi), Jim Beers (54. Koen Blommestein), Achraf Douiri.

Scheidsrechter: M.F.M.G. Eijgelsheim (Oirschot)
Toeschouwers: 600

Tekst: GVVV.nl/Youri van Doorn
Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Wedstrijdverslagen | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Wedstrijdverslagen | 25 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. kan de vloek van Nieuw Zuid wederom niet doorbreken

Wedstrijdverslagen | 19 mei 2024
Lees meer