#VDBT // We zijn weer begonnen!

  • Van de bestuurstafel

Binnen G.V.V.V. besturen wij graag transparant. Daarom brengt het Algemeen Bestuur elk kwartaal de achterban met een nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Gelukkig, we gaan weer beginnen!

Dat is het algehele gevoel wat we allemaal zullen herkennen: ‘We mogen weer!’. We proberen jullie zo goed mogelijk te informeren over alle activiteiten die ondernomen worden om alles goed geregeld te krijgen en een toekomst vaste voetbalvereniging te blijven. We hebben met het bestuur niet stil gezeten en veel activiteiten opgezet en afgerond in de Corona periode. Daarover meer in deze nieuwsbrief. Heb je vragen of andere opmerkingen we horen ze graag.

Namens het Algemeen Bestuur,

Barry van de Lagemaat
Voorzitter


Gezonde kantine

Jumbo Huibers en voetbalvereniging G.V.V.V. gaan samen voor een gezonde kantine. Begin van de maand werd een gezond assortiment gelanceerd in het clubhuis.

Gaan voor een gezonde leefomgeving, die doelstelling spreekt zowel Jumbo Huibers als G.V.V.V. aan. Door naast de sport ook een gezonder assortiment aan te bieden, wil G.V.V.V. de maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en bezoekers zowel binnen als buiten de lijnen motiveren de gezonde keuze te maken.

Elke wedstrijddag vers

Elke wedstrijddag worden er verse smoothies, luxe belegde broodjes en bakjes vers fruit aangeboden in het clubhuis. Elke zaterdagochtend gebracht door lokale ondernemer Jumbo Huibers. De producten zijn gemakkelijk te bestellen aan de bar.

Laat de zon maar schijnen!

Naast de gezonde keuze, kiezen wij ook voor de duurzame keuze. Daarom hebben wij enige tijd geleden 274 zonnepanelen laten plaatsen. Daarmee worden wij als club nagenoeg energieneutraal en grijpen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. JB Tech werkt hard om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten, waarna de zonnepanelen hun werk kunnen gaan doen. Laat de zon maar schijnen!

Met deze verduurzaming willen wij ook alle leden, donateurs, sponsoren en supporters motiveren om deze stap te zetten. Daarom is er via G.V.V.V. een interessante mogelijkheid om zonnepanelen op jouw huis of bedrijfspand te leggen. Informeer naar de mogelijkheden via voorzitter@gvvv.nl.

Verwelkomen nieuwe hoofdsponsors

Na jaren als trouwe hoofdsponsor heeft Rabobank Vallei & Rijn afgelopen seizoen het stokje overgedragen aan nieuwe hoofdsponsoren. Wij zijn Rabobank zeer erkentelijk voor de bijdrage die zij jarenlang hebben geleverd en zijn tegelijkertijd blij dat zij zich betrokken blijven voelen bij onze maatschappelijke instelling en daarin hebben aangeboden graag mee te werken en te denken.

In liefst drie blauwe ondernemers heeft G.V.V.V. nieuwe hoofdsponsoren gevonden. Equipment4U, PeBa Vastgoed en Administratiekantoor Van de Peppel zijn vanaf dit seizoen onze nieuwe hoofdsponsoren. Wij zijn zeer trots dat drie zeer betrokken ondernemers gezamenlijk het hoofdsponsorschap van onze vereniging oppakken. Binnenkort worden zij op prominente wijze stuk voor stuk onder de aandacht gebracht.

Kledingplan

Tegelijkertijd mogen wij ook voor het kledingplan van de vereniging nieuwe sponsoren verwelkomen. De afgelopen drie jaar konden wij dankzij G.E. van Dam Grond- en Sloopwerken, Rodenburg Bouw, Docomar en Verhuurcity alle teams een mooi tenue aanbieden waarvoor leden maar een kleine bijdrage hoefde te leveren. Heel veel dank aan deze bedrijven!

Voor de komende drie jaren hebben wij opnieuw betrokken bedrijven gevonden die zich graag verbonden aan ons kledingplan. J5 Vastgoed, Prins Petfoods, Equipment4U, Next Experience en Qbil Software pronken de komende drie seizoenen op de shirts van nagenoeg al onze elftallen. Zij worden binnenkort via onze kanalen gepromoot.

KNVB draagt VoetbalTV over aan Eyecons

De samenwerking met VoetbalTV eindigde enige tijd geleden, gelukkig heeft de club met Usportfor een vervangende leverancier gevonden die de camera’s weer operationeel zal maken. Usportfor zal de camera’s automatisch aansluiten op Eyecons.com, waar G.V.V.V. een eigen clubkanaal krijgt.

Komende tijd zullen we als G.V.V.V. gaan bepalen welke content we wensen te streamen en op welke manier we dit gaan inrichten. Het streven is dat alle camera’s voor 1 oktober weer in werking zijn. Zo is het straks weer mogelijk om (live) wedstrijden te kijken van je favoriete teams.

Vacatures

Wij blijven ons ontwikkelen als vereniging en dus zijn wij continu op zoek naar mensen die willen helpen onze doelen te verwezenlijken. Op onze website vind je een actueel overzicht van alle vacatures, maar wij lichten er graag een paar voor je uit.

Medewerker Ticketing

De wedstrijden van het eerste elftal kunnen altijd rekenen op veel toeschouwers. Door de coronamaatregelen zijn wij de toegang rondom wedstrijden efficiënter gaan regelen. Met een online ticketservice zorgen wij voor een vlotte doorstroom. Om de ticketing te coördineren zoeken wij iemand die alles rondom de kaartverkoop wil oppakken en begeleiden.

  • Aanmaken van evenementen in ticketsysteem;
  • Beantwoorden van vragen en verlenen van service;
  • Contacten verzorgen met ticketpartner Tixxy;

 

Communicatiemedewerkers

Wij houden graag de betrokkenheid met onze achterban. Daarom is het belangrijk om goed te communiceren! Team Marketing & Communicatie zorgt voor alle communicatie vanuit de hele vereniging. Dit kan via social media, website, maar ook via deze nieuwsbrief of het magazine.

Lijkt het jou leuk om daarmee te helpen? Dan zoeken wij jou! Breng jouw kennis van je opleiding bij ons in de praktijk voor een groot publiek of gebruik jouw jarenlange ervaring om van meerwaarde te zijn voor de club.

Spreekt een van bovenstaande functies jou aan? Neem dan contact op met Youri van Doorn, via communicatie@gvvv.nl. Ook als je graag wat anders wilt doen op het gebied van Marketing & Communicatie horen wij je graag!

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

Van de bestuurstafel | 17 juni 2024
Lees meer

Van de bestuurstafel // tweede kwartaal

Van de bestuurstafel | 13 mei 2022
Lees meer