Certificaat Regionale Jeugdopleiding uitgereikt aan G.V.V.V.

  • Opleiding

De certificering van onze jeugdopleiding op Regionaal niveau is officieel afgerond. De KNVB overhandigde afgelopen zaterdag het verdiende certificaat aan de betrokkenen.

Het was een unieke stap die G.V.V.V. in februari zette. In drie jaar tijd verbeterde de blauwe jeugdopleiding het niveau van ‘Lokale Jeugdopleiding’ naar ‘Regionale Jeugdopleiding’. Een stap die haast uniek te noemen is in voetballend Nederland. Ook de KNVB onderstreepte dat en beloonde onze jeugdopleiding tevens met een Good Practice, doordat bijna alle trainers een interne cursus hebben gevolgd. De jeugdopleiding onderscheidt zich in de regio!

Na een periode zonder voetbal en ruimte voor feestelijke huldigingen, was afgelopen zaterdag het juiste moment om het certificaat daadwerkelijk in ontvangst te nemen. Ria Harshagen reikte namens de KNVB het bord uit aan Hoofd Jeugdopleiding Jacko Stuivenberg en wedstrijdsecretaris Gert van de Haar. Het tweetal was, gezamenlijk met alle andere verantwoordelijken uit de jeugdopleiding, zeer druk bezig geweest met deze certificering als resultaat.

Dank aan betrokkenen

Verantwoordelijk bestuurslid Rene van Maasakkers bedankte de betrokkenen voor hun inzet, waarna hij hen beloonde met een grote bos bloemen. Naast Jacko Stuivenberg en Gert van de Haar waren ook Martien Terschegget (VTZ junioren), Rene van de Craats (VTZ pupillen), Cees Jansen (VTZ kader) en Marc Prins (VTZ scouting) nauw betrokken bij het certificeringsproces. Ook hoofd communicatie Youri van Doorn werd bedankt voor het redigeren en opmaken van het ingediende beleidsplan en bijlagen.

Om de erkenning van Regionale Jeugdopleiding te borgen en verder te verbeteren zal er de komende jaren nog veel werk verzet moeten worden. Hierin wil het bestuur verder investeren door, samen met maatschappelijke projecten, bedrijven en sponsoren aan de jeugdopleiding te binden. De jeugd bepaalt immers onze toekomst. Zowel voor jongens als meisjes wil G.V.V.V. de beste opleider zijn, om de spelers zowel op voetbaltechnisch als maatschappelijk vlak te ontwikkelen.

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer