Dit moet je weten voor G.V.V.V. – HHC Hardenberg

  • Het eerste

Zaterdag vormt sportpark Panhuis het strijdtoneel voor de wedstrijd tegen HHC Hardenberg. G.V.V.V. jaagt op de eerste driepunter. Dit moet jij weten om die wedstrijd te bezoeken.

Het bezoeken van een thuiswedstrijd is weer lekker makkelijk. Je zoekt een geschikt plekje langs het veld en aanschouwt vanaf daar de mannen van Jochem Twisker. In de kantine bestel je gemakkelijk en zonder coronatoegangsbewijs een drankje. Alleen voor een zitplaats in de kantine heb je een coronatoegangsbewijs nodig.

Toon je digitale ledenpas

Alle volwassenen hebben afgelopen week hun digitale ledenpas ontvangen. Het is een conceptversie, want achter de schermen zijn wij nog druk bezig om de passen geschikt te maken voor jouw mobiele portemonnee. Voor onze jongste en oudere leden blijft een ledenlijst beschikbaar bij de kassa. We controleren even snel of je op de lijst staat en vervolgens loop je zo door.

Vrije verkoop online en aan de kassa

Supporters die geen lid of donateur zijn van G.V.V.V. of businessclub Vallei & Rijn en graag naar de wedstrijd komen, kunnen vooraf online een ticket bestellen. Ook aan de kassa koop je gemakkelijk een kaartje voor deze wedstrijd.

Met zijn allen achter G.V.V.V.

Na goede wedstrijden staan de blauwhemden helaas nog met lege handen. Moedig onze blauwen aan op jacht naar de eerste zege in de Jack’s League. We rekenen op jouw komst!

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer