Dit moet je weten voor G.V.V.V. – Sparta Rotterdam

  • Het eerste

Het is tijd voor een heerlijk avondje bekervoetbal! Vanavond ontvangen wij Sparta Rotterdam in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. Dit moet jij weten om die wedstrijd te bezoeken.

Het bekervoetbal leeft bij onze achterban. Iedereen weet tot welke stunts G.V.V.V. in staat is tijdens het bekertoernooi en dus hebben al een hoop mensen online een ticket bemachtigd. Dat betekent dat het druk wordt op het sportpark. Kom dus zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar Panhuis. Toch met de auto? Lees de informatie over bereikbaarheid.

Hekken open om 18.30 uur

De hekken gaan vanaf 18.30 uur open. Er zijn voor de hoofdtribune geen aparte kaarten, waardoor jij plaats kunt nemen op de vrije stoelen. Het bekerduel begint om 20.00 uur.

Coronatoegangsbewijs verplicht

Voor deze wedstrijd is een coronatoegangsbewijs verplicht. Dat betekent dat je een geldige QR-code moet tonen in de CoronaCheck-App of op papier. Je verkrijgt een geldige QR-code na volledige vaccinatie, herstel of na een negatieve test. Het is mogelijk om je gratis te testen voor deze wedstrijd, via Testen voor Toegang. Maak online een afspraak.

Nog geen ticket? Koop gemakkelijk online!

Heb je nog geen ticket voor deze wedstrijd? Je bestelt je ticket gemakkelijk online. Het is niet nodig om je ticket uit te printen, want wij kunnen het ticket namelijk gemakkelijk vanaf je mobiele telefoon scannen.  Lukt het online bestellen niet? Ook aan de kassa’s zijn vanavond nog kaarten te koop.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Visserslatijn deel II

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer