Fedde is pupil van de week!

  • Opleiding

Fedde Peypers is zaterdag de pupil van de week! De speler uit de JO11-2 maakt de wedstrijd van dichtbij mee. 

Het wordt zaterdag een onvergetelijke wedstrijd voor Fedde Peypers. Als de hoofdmacht het opneemt tegen HHC Hardenberg is hij onze pupil van de week. Dat zou iedereen toch wel willen?

‘Vond hem al direct aardig’

De verdediger uit de JO11-2 kijkt ernaar uit om zaterdag van dichtbij alles mee te mogen maken. In het eerste elftal is Taoufik Adnane zijn favoriete speler, vooral ook omdat Fedde ook een verdediger is en hij al eerder met Taoufik mee het veld op mocht lopen. Hij vond hem toen direct al heel aardig. Dat begrijpen wij wel.

Hecht en fanatiek team

Het team van Fedde heeft helaas ook nog geen wedstrijd gewonnen, maar doordat zijn team heel hecht en fanatiek is kan het niet lang meer duren tot er resultaten volgen. Hij heeft het dan ook erg goed naar zijn zin! Zaterdagmiddag voorspeelt hij een feestje op Panhuis, want G.V.V.V. gaat volgens hem met 2-1 winnen van HHC Hardenberg! We duimen met je mee, Fedde. Veel plezier!

Ander nieuws

Ajax Camp bij G.V.V.V. in volle gang

Opleiding | 16 juli 2024
Lees meer

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer