Gery Vink nieuwe hoofdtrainer G.V.V.V.

  • Het eerste

Gery Vink is de nieuwe hoofdtrainer van G.V.V.V. De Betuwse oefenmeester start per direct in zijn nieuwe functie bij de Veenendaalse tweededivisionist.

De aanstelling van Gery Vink (Opheusden, 30 augustus 1965) volgt een week na het opstappen van Jochem Twisker. Vink was lange tijd actief bij het Tielse TEC en behaalde als hoofdtrainer goede resultaten in de jeugd van Ajax. De laatste drie seizoenen maakte de 56-jarige Vink deel uit van de technische staf van Willem II, waar hij ook één wedstrijd als interim-trainer langs de lijn stond.

Vink werkte drie jaar als assistent-trainer bij Willem II.

De technische commissie is met Gery Vink een afspraak voor anderhalf seizoen overeengekomen. Maandagavond leidt de in Kesteren woonachtige oefenmeester zijn eerste training op sportpark Panhuis. Vink heeft de uitdaging om G.V.V.V. na een slechte seizoenstart aan resultaat te helpen. De blauwhemden staan na negen competitiewedstrijd met één punt onderaan in de Jack’s League.

Budding: ‘Trainer die ommekeer kan brengen’

Bestuurslid Loek Budding legt de keuze voor Gery Vink uit: “Hij is in onze ogen met zijn staat van dienst en aanpak de trainer die een ommekeer zou kunnen brengen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat met het aantrekken van Gery degradatie voorkomen kan worden.”

 

Fotografie: Stefan Koops, ProShots ©

Ander nieuws

O23-talent Daniël Osuji maakt tegen Katwijk debuut in eerste elftal

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer

Hoofdmacht werkt toe naar inhaalwedstrijd bij De Treffers

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer

Vink ziet veel goede dingen, ondanks verlies: ‘Ben ik heel positief over’

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer