Gratis sportspreekuur voor jou!

  • Opleiding

Ai, zat je net zo lekker in de wedstrijd dit weekend, moest je je laten wisselen met een vervelend pijntje. Maar wat is het precies? Laat een professionele fysiotherapeut daarnaar kijken tijdens het gratis sportspreekuur.

Wij doen er alles aan om jou lekker te laten genieten van het voetballen. Binnen de lijnen met een onderscheidende opleiding, buiten de lijnen met ons gevoel voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een voorbeeld daarvan is het sportspreekuur wat wij samen met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Training NederVeluwe hebben geregeld.

Iedere maandag sportspreekuur

Voor alle sportblessures die je in het weekend hebt opgelopen, hebben wij iedere maandag een speciaal sportspreekuur ingericht. Gewoon bij G.V.V.V. Dit sportspreekuur is wekelijks vanaf 16.30 uur in de medische ruimte van het kleedkamergebouw bij G.V.V.V. Maak wel even een telefonische afspraak, via 0318 – 510 384.

Dit spreekuur is bedoeld als gratis inventarisatie van de klacht. De diagnose zal ook teruggekoppeld worden aan de trainer van je team. Dit is belangrijk om te weten of er aangepaste trainingen nodig zijn en of je wel of niet mag voetballen. Informeer dus ook altijd je trainer als je gebruik gaat maken van het sportspreekuur, zodat hij of zij ook op de hoogte is van je blessure.

Het spreekuur is gratis voor speelsters en spelers van G.V.V.V.

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer