G.V.V.V. trekt spits Fabio Hendriksen aan

  • Het eerste

G.V.V.V. is erin geslaagd om zich te versterken met Fabio Hendriksen. De centrumspits sluit per direct aan bij de ploeg van Gery Vink.

Na een lange periode in de jeugdopleiding van AZ en FC Utrecht, maakt Fabio Hendriksen (Amsterdam, 12 april 2002) voor het eerst in zijn carrière de overstap naar een eerste elftal. Op 10-jarige leeftijd begon Hendriksen in de opleiding van AFC Amsterdam. Al na één seizoen viel de talentvolle speler op bij AZ, waar hij drie seizoenen de clubkleuren verdedigde.

In 2015 maakte de lange spits de overstap naar de jeugdopleiding van FC Utrecht. Voor de Domstedelingen speelde Hendriksen vijf seizoenen. Sinds vorig seizoen maakt de 19-jarige deel uit van de Wooter Academy, waar hij wordt omschreven als één van de meest talentvolle spelers. Bij de Veenendaalse tweededivisionist tekent Fabio Hendriksen een contract voor de duur van het lopende seizoen.

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

G.V.V.V. ziet ongeslagen reeks hard ten einde komen bij AFC Amsterdam

Het eerste | 24 februari 2024
Lees meer

Byron Burgering tekent voor vierde seizoen in blauwe hoofdmacht

Het eerste | 22 februari 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Loopt in 020 de ongeslagen reeks op tot een half dozijn?

Het eerste | 21 februari 2024
Lees meer