G.V.V.V. verliest ook van HHC

  • Wedstrijdverslagen

Voor de zesde keer op rij heeft G.V.V.V. geen punten overgehouden aan een competitiewedstrijd. Deze keer was HHC uit Hardenberg te sterk: 0-2.

De blauwen kwamen aanvankelijk goed uit de startblokken. Er werden enkele goede kansen gecreëerd, maar Joshua Patrick en Jordy Bitter lieten ze liggen. Geleidelijk nam HHC het initiatief over, maar G.V.V.V. haalde mede dankzij Johan Jansen de rust met een 0-0 tussenstand.

Vanaf het begin van de tweede helft nam de druk op G.V.V.V. verder toe en kwamen de gasten op 0-1, door een eigen doelpunt van Adnane. Na een driedubbele wissel wist de thuisploeg er nog wel een slotoffensief uit te persen, maar vijf minuten voor tijd maakte Steff Kaptein aan alle aspiraties van de blauwen een eind door alleen voor Jansen op te duiken en beheerst de 0-2 aan te tekenen.

Ander nieuws

Combinatie-elftal speelt zich gemakkelijk voorbij DTS’35

Wedstrijdverslagen | 03 okt 2023
Lees meer

G.V.V.V. continueert zegereeks overtuigend op bezoek bij Katwijk

Wedstrijdverslagen | 30 sep 2023
Lees meer

G.V.V.V. rekent ook af met AFC Amsterdam en boekt derde zege in een week

Wedstrijdverslagen | 23 sep 2023
Lees meer