Hooglanderveen te sterk voor de JO15-2

  • Opleiding

Voor het eerst sinds 4 september heeft G.V.V.V. JO15-2 weer eens een wedstrijd verloren. Hooglanderveen was bij de start van de competitie (tot nu werden alleen bekerwedstrijden gespeeld) veel te sterk voor de blauwwitten. Ondanks een snelle voorsprong voor G.V.V.V. won Hooglanderveen de wedstrijd dik verdiend met 1-3.

Keeper Maarten hield zijn ploeg met enkele fraaie reddingen lang in de wedstrijd maar moet uiteindelijk toch drie tegendoelpunten incasseren.

Voorsprong snel wegegeven

Op een nat en guur sportpark Panhuis deelde Hooglanderveen direct een speldenprik uit. Gelukkig voor G.V.V.V. werd de bal naast het doel gewerkt. De eerste de beste aanval van G.V.V.V. in de derde minuut van de wedstrijd leverde wel een doelpunt op. Lewon kwam 1 op 1 met de keeper en wist de bal keurig in de hoek te schieten (1-0). Direct hierna was Lewon weer gevaarlijk en kreeg G.V.V.V. een corner te nemen. De corner leverde helaas niets op. G.V.V.V. leek direct goed in de wedstrijd te zitten maar plotseling was de stand weer gelijk. Een snelle aanvaller van Hooglanderveen ontsnapte aan ieders aandacht en kon de bal vrij langs Maarten in het doel werken (1-1).

Wedstrijd blijft in evenwicht

Na deze snelle treffers bleven beide teams de aanval zoeken. Luuk wist met een prachtige pass Omar te bereiken maar door sterk verdedigen van Hooglanderveen leverde dit niets op. Even later een mooie combinatie via Lucas en Thijmen aan de linkerkant van het veld maar de laatste pass was net te hard voor Lucas. Hooglanderveen kwam er vervolgens snel uit maar de spits wist de bal niet in het doel te werken. Weer werd Hooglanderveen gevaarlijk maar door sterk verdedigen van Jasper leverde dit niet meer dan een hoekschop op. G.V.V.V. werd wat onnauwkeuriger in de passing en weer werd Hooglanderveen in de omschakeling gevaarlijk. Nu was het Hugo die met een goede verdedigende actie erger voorkwam. Even later moest Jasper geblesseerd het veld verlaten. Na een fair duel viel Jasper ongelukkig op zijn schouder. Enkele uren na de wedstrijd bleek dat hij zijn sleutelbeen daarbij heeft gebroken en dat hij waarschijnlijk geruime tijd uit de roulatie is. Hooglanderveen werd ondertussen wel steeds sterker en kreeg een volgende kans. Uit een goede voorzet schoot de spits de bal gelukkig weer naast het doel. Eindelijk wist G.V.V.V. weer eens een aanval op de mat te leggen. Via Omar en Dylan werd Lewon weggestuurd maar de verdedigers van Hooglanderveen wisten de aanval te onderbreken. Door goed verdedigen van Arjan en Nathan werd een snelle tegenaanval te voorkomen. Tegen het einde van de eerste helft was G.V.V.V. weer iets meer op de helft van de tegenstander te vinden. Marwan leek na een mooie combinatie tussen Ahmad en Nizar gevaarlijk te worden maar hij stond nipt buitenspel. Hierna was het de beurt aan Bilal maar hij kon nog net van de bal gezet worden door een verdediger. Op slag van rust nog een grote kan voor Hooglanderveen maar Maarten wist de bal goed uit het doel te houden.

Nathan voorkomt met een sterke ingreep een snelle uitbraak van Hooglanderveen.

G.V.V.V. loopt achter de feiten aan

Zo goed G.V.V.V. begon aan de eerste helft zo slap werd aan de tweede helft begonnen. Maarten wist Hooglanderveen met een knappe redding van een voorsprong af te houden maar even later was hij kansloos toen een goede voorzet tegen de touwen werd gewerkt. Hooglanderveen was nu duidelijk de bovenliggende partij en weer had Maarten een goede redding in huis. Hooglanderveen wist hierna de score wel verder op te voeren. Na een scheidsrechtersbal stond men bij G.V.V.V. niet goed op te letten en een speler van Hooglanderveen kon de bal vrij in het doel schieten (1-3). Lewon kreeg vervolgens een kansje om G.V.V.V. terug in de wedstrijd te brengen maar zijn schot was niet hard genoeg om de keeper in de problemen te brengen. Aan de andere kant wist keeper Maarten weer goed redding te brengen en hij hield gelukkig voor G.V.V.V. de schade zo enigszins beperkt. G.V.V.V. probeerde via Milan en Sjoerd nog een volgende aanval op te zetten en Ahmad kreeg nog een goede schietkans. Helaas ging het schot net naast het doel. Ook Lewon kreeg nog een mogelijkheid maar zijn schot verdween over het doel. Maarten had vervolgens alle geluk van de wereld dat een schot via zijn handen en de grond op de lat belandde waarna hij de bal wel rustig kon vangen. Via Dylan en Nizar kwam G.V.V.V. nog in de buurt van het doel van de tegenstander maar echt gevaarlijk werd het niet. Hooglanderveen was simpelweg de betere ploeg en G.V.V.V. kwam over de hele wedstrijd genomen steeds een stapje te kort. In de laatste minuten wist Nathan met een mooi passje Lewon nog in stelling te brengen maar weer mistte het schot kracht om de keeper echt te verontrusten. De laatste kansen waren voor Hooglanderveen maar gelukkig werden deze niet omgezet in doelpunten zodat het bij 1-3 bleef.

Ahmad probeert het met een bekeken schot.

G.V.V.V. JO15-2 – Hooglanderveen JO15-4  1 – 3   (1 – 1)

Scoreverloop: 3. 1-0 Lewon Stepanyan, 5. 1-1 Hooglanderveen, 38. 1-2 Hooglanderveen, 49. 1-3 Hooglanderveen

Opstelling G.V.V.V. JO15-2: Maarten van Schaik (k), Jasper Hardeman, Luuk Septer, Hugo van Leeuwen, Lucas van der Salm, Thijmen Meijer, Arjan Pakseresht ©, Sjoerd van de Lagemaat, Omar Uka, Dylan Dirksen, Lewon Stepanyan.

Invallers: Ahmad Amallah, Nizar Errahmouni, Milan van de Weerd, Bilal Riyani, Nathan Lema en Marwan Akbili.

Tekst en fotografie: Jos van Schaik

Ander nieuws

Nieuwe kledingsponsoren G.V.V.V.

Opleiding | 18 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. JO13-1 de beste van EUROPAPA

Opleiding | 13 mei 2024
Lees meer

Stef Scholten is de pupil van de week bij de wedstrijd tegen Spakenburg

Opleiding | 09 mei 2024
Lees meer