In beeld // Sparta – G.V.V.V. op 20 december 2011

  • In de media

Om u alvast een beetje in de stemming te brengen voor komende woensdagavond wanneer Sparta Rotterdam op bezoek in het kader van de eerste ronde om de TOTO KNVB beker, heeft voormalig website fotograaf Dick Gijsbertsen een selectie gemaakt uit zijn fotoalbum die hij schoot op 20 december 2011 toen G.V.V.V. de Spartanen uitschakelden. Hopelijk roept dit bij heel veel blauwen nostalgische sentimenten op.

Ander nieuws

George ervaart ontwikkelingsproces in zijn ploeg: ‘Dat betaalt zich nu uit’

In de media | 01 okt 2023
Lees meer

George bescheiden na uitmuntende corner: ‘Weet je dinsdag nog?’

In de media | 24 sep 2023
Lees meer

Vink looft selectie na nieuwe zege: ‘Hebben wapens in onze ploeg’

In de media | 24 sep 2023
Lees meer