JO9-1 geheel in het nieuw gestoken door Deko Sign

  • Jeugdopleiding

Onlangs is het team en de staf van G.V.V.V. JO9-1 voorzien van nieuwe trainingspakken, thermokleding en een mooie hoodie. Daarom lopen ze er weer spic en span bij zoals blijkt uit bijgaande foto’s.

Dit alles in mogelijk gemaakt door Marco Dekker, een echte blauwe, die met zijn bedrijf Deko Sign de gulle sponsor van deze kleding was.

Deko Sign staat voor drukwerk, reclamemateriaal en sign artikelen die ieder bedrijf nodig heeft. De uitdaging is om het gewenste product vorm te geven en advies te krijgen over alle mogelijkheden en de juiste materialen. Wij van Deko Sign hebben alle expertise in huis en zullen vanaf de aanvraag tot het eindproduct meedenken.
U kunt Deko Sign vinden op de Kruisboog 21B/C te Veenendaal. Ook kunt u ze telefonisch bereiken via 0318 – 74 51 30. Door op onderstaande foto te klikken, met Marco Dekker rechts, komt u op de website van het bedrijf terecht.

Simon Rozendaal wil namens het gehele team en de begeleiding van de JO9-1 Deko Sign i.c. Marco Dekker bijzonder hartelijk danken voor deze uitermate mooie geste.

Foto’s: Brenda Dekker

Ander nieuws

Teams krijgen mogelijkheid eerder te trainen

Jeugdopleiding | 29 nov 2021
Lees meer

Laatste kans: koop loten voor de Grote Clubactie

Jeugdopleiding | 29 nov 2021
Lees meer

Complete off-day nekt JO15-1

Jeugdopleiding | 28 nov 2021
Lees meer