Jochem Twisker en G.V.V.V. uit elkaar

  • Het eerste

Hoofdtrainer Jochem Twisker en G.V.V.V. hebben besloten het contract met onmiddellijke ingang te beëindigen. De 49-jarige oefenmeester vertrekt na anderhalf jaar bij de Veenendaalse tweededivisionist.

Na de slechte seizoenstart in de Jack’s League voerden beide partijen afgelopen week een open en eerlijk evaluatiegesprek op initiatief van Jochem Twisker. In acht speelrondes behaalden de blauwhemden slechts een punt, door een gelijkspel op bezoek bij Kozakken Boys in speelronde 2.

Jochem Twisker en G.V.V.V. zijn het erover eens dat deze slechte prestaties zeker niet alleen op het conto van de hoofdtrainer zijn te schrijven. Beide partijen hopen dat een nieuwe trainer mogelijk meer uit deze selectie kan halen. Daarom heeft Jochem Twisker aangegeven zijn overeenkomst te willen beëindigen, om plaats te maken voor een nieuwe trainer.

Budding: ‘Vertrouwen in elkaar was en is groot’

Beide partijen vinden het jammer dat de samenwerking zo moet eindigen. Bestuurslid Loek Budding: “Het is erg vervelend, maar wij weten beiden dat dit kan gebeuren. De persoonlijke samenwerking en het vertrouwen in elkaar was en is groot.”

De competitiewedstrijd tegen Katwijk en het bekerduel tegen Sparta Rotterdam staan onder leiding van Dennis van Meegdenburg, geassisteerd de technische staf. G.V.V.V. hoopt dat na de bekerwedstrijd tegen Sparta Rotterdam een nieuwe trainer voor de groep staat voor tenminste de rest van dit seizoen.

G.V.V.V. bedankt Jochem Twisker voor zijn inzet en heeft warme herinneringen aan zijn aanwezigheid bij de club.

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer