Koop jouw kaarten voor G.V.V.V. – Sparta

  • Het eerste

Het spookt altijd tijdens bekeravonden op Panhuis. Slaagt G.V.V.V. erin om ook Sparta Rotterdam uit de beker te gooien? Koop jouw tickets en beleef het met ons mee!

Na de overwinning in de tweede kwalificatieronde op VVOG, treft G.V.V.V. in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker eredivisionist Sparta Rotterdam. Het duel op woensdag 27 oktober om 20.00 uur is voor iedereen te bezoeken. Ben jij ook aanwezig bij een lekker bekeravondje?

Reguliere entreeprijzen

Voor deze wedstrijd hebben wij voor zowel leden als niet-leden reguliere entreeprijzen vastgesteld. Dat betekent dat iedereen van 16 tot 65 jaar €10 betaald. Jeugd tot 16 jaar en 65-plussers betalen €7 voor deze wedstrijd. Voor supporters van Sparta Rotterdam wordt de verkoop in het uitvak door de eigen club geregeld.

Coronatoegangsbewijs verplicht

Dit bekerduel valt onder het reglement betaald voetbal, waardoor voor iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs verplicht is om toegang te krijgen. Je krijgt een geldige QR-code in de CoronaCheck-App door volledig gevaccineerd te zijn, een herstelbewijs te hebben of door negatief getest te zijn. Via Testen voor Toegang laat jij je uiterlijk 24 uur voor de wedstrijd gratis testen in jouw buurt.

Samen met jou staan wij aan het begin van een nieuw bekeravontuur. Moedig onze mannen aan en beleef de onvergetelijke bekeravonden op sportpark Panhuis!

Accreditatie aanvragen

Pers kan zich accrediteren voor deze wedstrijd door een e-mail te sturen aan Youri van Doorn, via communicatie@gvvv.nl. Geef duidelijk aan namens welk medium verslag wordt gedaan. Het verzoek tot accreditatie dient uiterlijk 24 uur voor de wedstrijd ontvangen te zijn.

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer