Losse verkoop G.V.V.V. – Excelsior Maassluis gestart

  • Het eerste

De losse verkoop voor de wedstrijd G.V.V.V. – Excelsior Maassluis is gestart. De blauwhemden jagen op de eerste competitiezege van dit seizoen, na een energieboost in de beker tegen Sparta Rotterdam. Kom ook!

G.V.V.V. heeft zaterdag maar één taak: drie punten halen in de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis en zo snel mogelijk aansluiten bij de ploegen boven zich. Samen met onze trouwe achterban willen wij de punten gaan halen en dus rekenen wij op jouw steun!

Koop alvast jouw ticket

Ben je geen lid van G.V.V.V. of businessclub Vallei & Rijn, maar wil je graag de wedstrijd bezoeken? Koop dan alvast jouw ticket online. Bij de kassa’s kun je dan snel doorlopen. Volwassenen betalen tien euro voor het duel in de Jack’s League. Jeugd tot 16 jaar en 65-plussers rekenen zeven euro per ticket af.

Ander nieuws

G.V.V.V. ziet ongeslagen reeks hard ten einde komen bij AFC Amsterdam

Het eerste | 24 februari 2024
Lees meer

Byron Burgering tekent voor vierde seizoen in blauwe hoofdmacht

Het eerste | 22 februari 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Loopt in 020 de ongeslagen reeks op tot een half dozijn?

Het eerste | 21 februari 2024
Lees meer