Mees Anbeek is pupil van de week!

  • Het eerste

De bekerwedstrijd is altijd bijzonder, maar voor Mees Anbeek wordt de wedstrijd nog wat specialer. Hij is namelijk pupil van de week tegen Sparta Rotterdam! 

De geluksvogel uit de JO13-1 maakt het bekerduel tegen Sparta Rotterdam van wel heel dichtbij mee. Is dat even leuk en bijzonder! Hopelijk vormt Mees een goede mascotte voor ons eerste elftal en is hij samen met ons getuigen van een nieuwe bekerstunt.

Kampioenen!

Voor Mees is het zijn derde jaar als speler van G.V.V.V. Hij zit uitstekend op zijn plaats in de JO13-1 en wil samen met zijn teamgenoten dolgraag kampioen worden dit seizoen. Dat gaat jullie vast en zeker lukken!

Favoriete speler

Taoufik Adnane is de absolute favoriet voor Mees Anbeek. Hij is wat voorzichtig in zijn voorspelling en gokt op een minimale overwinning voor Sparta Rotterdam. Wij hopen eigenlijk dat jij het fout hebt, Mees. Maar hoe dan ook: super veel plezier!

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer