Teams verrassen scheidsrechters

  • De club

Afgelopen week was het de ‘Week van de Scheidsrechter’! Een week waarin wij onze waardering voor alle bonds- en clubscheidsrechters extra uitspreken.

Zonder scheidsrechters geen wedstrijden. Het is een bekende uitspraak, maar klopt als een bus. Juist in een tijd dat het vinden van vrijwilligers steeds uitdagender wordt, is het belangrijk om blij te zijn met die mensen die zich wekelijks inzetten om de wedstrijden in goede banen te leiden.

Als club zijn wij blij met alle scheidsrechters. Zowel met onze vrijwillige clubscheidsrechters, als met de scheidsrechters van de KNVB. Daarom bedankten wij hen afgelopen week met een presentje namens de club. Dank voor jullie inzet!

Ander nieuws

In memoriam // Mien Willemse

De club | 25 okt 2021
Lees meer

‘Gemotiveerd om mijn doelen te halen’

De club | 22 okt 2021
Lees meer

Woensdagavond geen trainingen

De club | 21 okt 2021
Lees meer