Ticketverkoop G.V.V.V. – Sparta start woensdag

  • Het eerste

De eerste ronde van de TOTO KNVB Beker komt eraan! G.V.V.V. ontvangt in eigen huis eredivisionist Sparta Rotterdam. Dit moet jij weten voor die wedstrijd.

Het wordt een heerlijk bekeravondje op sportpark Panhuis. G.V.V.V. heeft in de laatste jaren laten zien dat het in de beker tot gekke dingen in staat is. Wordt Sparta Rotterdam opnieuw aan de zegekar gebonden?

Coronatoegangsbewijs verplicht

De bekerwedstrijd tegen Sparta Rotterdam valt onder het reglement betaald voetbal. Daarom is het voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om voor deze wedstrijd een Coronatoegangsbewijs (CTB) te hebben. Een geldige QR-code krijg je na vaccinatie tegen het coronavirus, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag. De wedstrijd is aangemeld bij Testen voor Toegang, waardoor jij maximaal 24 uur van tevoren gratis kan testen als je niet gevaccineerd bent.

Reguliere prijzen voor iedereen

Wij hanteren de reguliere prijzen voor G.V.V.V. – Sparta Rotterdam, voor zowel leden als niet-leden. Dat betekent dat volwassenen €10 betalen en jeugd tot 16 jaar en 65-plussers €7 afrekenen. De verkoop voor deze bekerwedstrijd start vanaf woensdag 09.00 uur via ticketpartner Tixxy.

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer