Ticketverkoop G.V.V.V. – Sparta start woensdag

  • Het eerste

De eerste ronde van de TOTO KNVB Beker komt eraan! G.V.V.V. ontvangt in eigen huis eredivisionist Sparta Rotterdam. Dit moet jij weten voor die wedstrijd.

Het wordt een heerlijk bekeravondje op sportpark Panhuis. G.V.V.V. heeft in de laatste jaren laten zien dat het in de beker tot gekke dingen in staat is. Wordt Sparta Rotterdam opnieuw aan de zegekar gebonden?

Coronatoegangsbewijs verplicht

De bekerwedstrijd tegen Sparta Rotterdam valt onder het reglement betaald voetbal. Daarom is het voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om voor deze wedstrijd een Coronatoegangsbewijs (CTB) te hebben. Een geldige QR-code krijg je na vaccinatie tegen het coronavirus, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag. De wedstrijd is aangemeld bij Testen voor Toegang, waardoor jij maximaal 24 uur van tevoren gratis kan testen als je niet gevaccineerd bent.

Reguliere prijzen voor iedereen

Wij hanteren de reguliere prijzen voor G.V.V.V. – Sparta Rotterdam, voor zowel leden als niet-leden. Dat betekent dat volwassenen €10 betalen en jeugd tot 16 jaar en 65-plussers €7 afrekenen. De verkoop voor deze bekerwedstrijd start vanaf woensdag 09.00 uur via ticketpartner Tixxy.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Visserslatijn deel II

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer