Woensdagavond geen trainingen

  • De club

Alle trainingen voor woensdag 27 oktober zijn afgelast. In verband met organisatorische maatregelen rondom de wedstrijd tegen Sparta hebben wij dit besloten.

De hoofdmacht treedt woensdagavond in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker aan tegen Sparta Rotterdam. Voor deze bekerwedstrijd is het reglement betaald voetbal van toepassing en is het complex aangewezen als zone met een verplicht coronatoegangsbewijs en afgescheiden zones voor spelers, staf en begeleiding van Sparta Rotterdam en G.V.V.V.

Moedig de mannen aan!

Wij hebben daarom het besluit moeten nemen om alle trainingen op die avond te annuleren. Desondanks hopen wij jou toch op het sportpark te mogen verwelkomen, om samen achter het eerste elftal te staan en ons bekeravontuur mee te beleven.

Ander nieuws

Word jij de club commentator van G.V.V.V?

De club | 20 juli 2024
Lees meer

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 19 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer