Woensdagavond geen trainingen

  • De club

Alle trainingen voor woensdag 27 oktober zijn afgelast. In verband met organisatorische maatregelen rondom de wedstrijd tegen Sparta hebben wij dit besloten.

De hoofdmacht treedt woensdagavond in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker aan tegen Sparta Rotterdam. Voor deze bekerwedstrijd is het reglement betaald voetbal van toepassing en is het complex aangewezen als zone met een verplicht coronatoegangsbewijs en afgescheiden zones voor spelers, staf en begeleiding van Sparta Rotterdam en G.V.V.V.

Moedig de mannen aan!

Wij hebben daarom het besluit moeten nemen om alle trainingen op die avond te annuleren. Desondanks hopen wij jou toch op het sportpark te mogen verwelkomen, om samen achter het eerste elftal te staan en ons bekeravontuur mee te beleven.

Ander nieuws

In memoriam // G.V.V.V. bedroeft om overlijden verenigingslid Jan Schrader

De club | 29 sep 2023
Lees meer

PeBa Vastgoed, Equipment4U en ACMA verbinden zich langer als hoofdsponsor

De club | 23 sep 2023
Lees meer

Verkoop ook: G.V.V.V. doet mee met de Grote Clubactie 2023!

De club | 19 sep 2023
Lees meer