Aangepaste coronamaatregelen per zaterdag

  • De club

Het kabinet heeft afgelopen dinsdag nieuwe maatregelen aangekondigd om het aantal besmettingen en opnames een halt toe te roepen. Dit betekenen de nieuwe maatregelen voor je bezoek aan G.V.V.V.

Het coronatoegangsbewijs (CTB) wordt vaker ingezet, ook in de amateursportwereld. Gelukkig is het gebruik van het CTB afgelopen week iets teruggebracht, nadat het eerst verplicht werd gesteld voor het hele sportcomplex.

Naar binnen? Toon je CTB

Wel is het vanaf zaterdag 6 november verplicht om je coronatoegangsbewijs te tonen voor elke binnenlocatie. Dat betekent dat je voor een bezoek aan de kantine, het toilet of het kleedkamergebouw een geldig coronatoegangsbewijs moet hebben als je 18 jaar of ouder bent. Ook op ons horecaterras heb je een CTB nodig.

Dank voor je medewerking

Wij beseffen ons dat de nieuwe maatregelen zorgen voor een extra druk op onze fantastische vrijwilligers. Denk daar ook over na als er naar je coronatoegangsbewijs wordt gevraagd. Wij rekenen ook nu op jouw verantwoordelijkheidsgevoel en medewerking.

Actueel overzicht

Kijk voor een actueel overzicht van de geldende coronamaatregelen op ons sportcomplex op gvvv.nl/corona.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 25 juni 2024
Lees meer

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

De club | 17 juni 2024
Lees meer

Afscheid scheidsrechtercoördinator Ed Meulenbroek

De club | 15 juni 2024
Lees meer