Clubicoon Johan Jansen maakt vertrek kenbaar

  • Het eerste

Johan Jansen heeft dinsdag aan de clubleiding laten weten dat hij volgend seizoen op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. De 32-jarige sluitpost neemt dat besluit na elf seizoenen in de hoofdmacht.

Na een indrukwekkende staat van dienst in het eerste elftal van voetbalvereniging G.V.V.V. gaat Johan Jansen (Terschuur, 7 februari 1989) aan het einde van dit seizoen afscheid nemen. De doelman vindt nu het juiste moment om nog een keer bij een nieuwe club de uitdaging aan te gaan.

Er was in de afgelopen elf seizoenen weinig zo zeker als de plek van Johan Jansen in de basisopstelling. De sluitpost verdedigde sinds zijn komst in juli 2011 maar liefst 308 officiële wedstrijden het doel. Hij werd in die periode ook snel buiten de lijnen een graag geziene gast. De Barnevelder heeft een zeer sociaal karakter en heeft oog voor alle mensen die zich met de club bezighouden. Hij is daarom bij veel supporters in de harten gesloten.

Verdiend afscheid

De laatste maanden gaan wij uiteraard genieten van Johan’s aanwezigheid, om hem aan het einde van dit seizoen een afscheid te geven zoals hij dat verdient.

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Punten pikken op De Boshoek vaak tevergeefse moeite

Het eerste | 28 maart 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar verre uitwedstrijd in Hardenberg

Het eerste | 25 maart 2024
Lees meer

Vink neemt geen genoegen met ‘beste promovendus’ en wil meer

Het eerste | 24 maart 2024
Lees meer