Doe mee aan de Blauwe Bingo LIVE

  • De club

Na succesvolle online edities van de Blauwe Bingo gaan we een stap verder! Op vrijdag 19 november organiseren wij de Blauwe Bingo LIVE vanuit het clubhuis.

Met drie meer dan succesvolle edities van de online Blauwe Bingo, organiseren wij nu een offline editie. Niet meer thuis meespelen vanuit je luie stoel, maar gezellig met alle andere blauwen in de kantine! Dat is de Blauwe Bingo LIVE! De kantine opent om 20.00 uur, om 20.30 uur beginnen we! Door de maatregelen is het wel verplicht een geldige QR-code te tonen in de CoronaCheck-App.

De opzet is volledig gelijk gebleven aan de vorige edities. We spelen vijf rondes bingo, afgewisseld met vier rondes quiz. Speel de Blauwe Bingo LIVE makkelijk met de kaarten op tafel en schreeuw als je kaart vol is. Een stuk makkelijker dan het pakken van je mobiele telefoon en bellen. Ga jij er met mooie prijzen vandoor?

Doe ook mee!

Wij verzorgen de hele avond lekkere hapjes voor alle deelnemers. Je hoeft daarom alleen maar bingokaarten te kopen. Aan de bar bestel je die avond gemakkelijk drankjes. De eerste set van vijf bingokaarten bestel je voor €7,50. Vanaf de tweede set betaal je maar €5,00 per vijf bingokaarten.

Heb jij ook zin in een gezellige avond met alle andere blauwen en mooie prijzen? Bestel dan online gemakkelijk je bingokaart(en)!

Ander nieuws

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 13 mei 2024
Lees meer