G.V.V.V. – AFC vervroegd naar zaterdag

  • Het eerste

De inhaalwedstrijd tussen G.V.V.V. en AFC Amsterdam is vervroegd naar zaterdag. Door besmettingen bij de tegenstanders van beide ploegen, ontstond de ruimte om eerder te spelen.

Eerder vandaag werd bekend dat de duels G.V.V.V. – IJsselmeervogels en AFC Amsterdam – ASWH niet door konden gaan, wegens besmettingen bij de uitspelende ploegen. Oorspronkelijk stond voor dinsdag de inhaalwedstrijd tussen G.V.V.V. en AFC Amsterdam gepland, maar in overleg tussen beide clubs en de KNVB is besloten de wedstrijd naar zaterdag te halen.

Aftrap om 14.30 uur

De wedstrijd op sportpark Panhuis begint zaterdagmiddag om 14.30 uur. De gebruikelijke regelgeving conform de huidige maatregelen blijft van kracht, evenals het besluit dat alleen leden en donateurs de horeca na 13.00 uur mogen bezoeken.

Ander nieuws

KNVB bestraft Barendrecht: SteDoCo plaatsvervanger in play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Luca Cantineau leidt heenwedstrijd in halve finale play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Buscombi verplicht voor heenwedstrijd play-offs tegen Hercules

Het eerste | 05 jun 2023
Lees meer