G.V.V.V. – AFC vervroegd naar zaterdag

  • Het eerste

De inhaalwedstrijd tussen G.V.V.V. en AFC Amsterdam is vervroegd naar zaterdag. Door besmettingen bij de tegenstanders van beide ploegen, ontstond de ruimte om eerder te spelen.

Eerder vandaag werd bekend dat de duels G.V.V.V. – IJsselmeervogels en AFC Amsterdam – ASWH niet door konden gaan, wegens besmettingen bij de uitspelende ploegen. Oorspronkelijk stond voor dinsdag de inhaalwedstrijd tussen G.V.V.V. en AFC Amsterdam gepland, maar in overleg tussen beide clubs en de KNVB is besloten de wedstrijd naar zaterdag te halen.

Aftrap om 14.30 uur

De wedstrijd op sportpark Panhuis begint zaterdagmiddag om 14.30 uur. De gebruikelijke regelgeving conform de huidige maatregelen blijft van kracht, evenals het besluit dat alleen leden en donateurs de horeca na 13.00 uur mogen bezoeken.

Ander nieuws

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer

De route naar de bekerfinale is bekend!

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer