Horeca zaterdagmiddag uitsluitend voor leden

  • De club

Doordat de hoofdmacht zaterdagmiddag thuis speelt en publiek niet is toegestaan, verwachten wij extra drukte in de horeca. Daarom is het clubhuis zaterdagmiddag alleen open voor leden en donateurs.

De maatregelen verbieden publiek bij wedstrijden en dus zijn ook bij G.V.V.V. – AFC Amsterdam geen toeschouwers welkom. Het clubhuis mag wel gewoon de deuren openen en dus rekenen wij op meer belangstelling voor een horecabezoek dan gebruikelijk. Daarom is het clubhuis zaterdagmiddag na 13.00 uur alleen toegankelijk voor leden en donateurs, het terras blijft de hele dag dicht. Het hek bij veld 2 is zaterdag geopend.

Coronatoegangsbewijs verplicht

Voor het bezoek aan ons clubhuis is een coronatoegangsbewijs verplicht. Daarnaast heb je vanaf 13.00 uur ook een ledenpas nodig. Het is in het clubhuis alleen toegestaan om een zitplaats te kiezen, onze vrijwilligers zien erop toe dat dit wordt nageleefd. Neem ook je eigen verantwoordelijkheid.

To Go geopend in de middag

Voor alle spelers, speelsters en begeleiding die voor of na hun wedstrijd wat willen halen is in de middag een speciale To Go ingericht aan de achterzijde van de kantine. Hier haal je eenvoudig al jouw consumpties voor de reguliere prijzen. Geen coronatoegangsbewijs of ledenpas nodig, maar wel lekker genieten van een hapje en drankje.

Ander nieuws

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 25 mei 2024
Lees meer