IN BEELD // Middagtraining voor vlaggenschip

  • Het eerste

Het eerste elftal heeft dinsdagmiddag de eerste training afgewerkt onder de nieuwe maatregelen. Een deel van de selectie trainde onder leiding van Gery Vink en Dennis van Meegdenburg op een regenachtig Panhuis.

Om zo fit mogelijk te blijven heeft de technische staf besloten om wekelijks tweemaal in de middaguren te trainen op het sportpark. Als vanzelfsprekend kon de volledige selectie daar niet bij aanwezig zijn, wegens werk of studie. Toch konden Vink en Van Meegdenburg dinsdag rekenen op bijna de helft van de selectie.

Foto’s

Bekijk de foto’s van deze eerste middagtraining, gemaakt door Stefan Koops, hieronder.

Ander nieuws

Aflopende contract Jordi Bitter niet verlengd

Het eerste | 14 jan 2022
Lees meer

Hoofdmacht hervat trainingen na winterstop

Het eerste | 30 dec 2021
Lees meer

Mats Grotenbreg tekent bij tot medio 2023

Het eerste | 30 dec 2021
Lees meer