IN BEELD // Middagtraining voor vlaggenschip

  • Het eerste

Het eerste elftal heeft dinsdagmiddag de eerste training afgewerkt onder de nieuwe maatregelen. Een deel van de selectie trainde onder leiding van Gery Vink en Dennis van Meegdenburg op een regenachtig Panhuis.

Om zo fit mogelijk te blijven heeft de technische staf besloten om wekelijks tweemaal in de middaguren te trainen op het sportpark. Als vanzelfsprekend kon de volledige selectie daar niet bij aanwezig zijn, wegens werk of studie. Toch konden Vink en Van Meegdenburg dinsdag rekenen op bijna de helft van de selectie.

Foto’s

Bekijk de foto’s van deze eerste middagtraining, gemaakt door Stefan Koops, hieronder.

Ander nieuws

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer

Dylan Chiazor rondt revalidatie af met officieel debuut in hoofdmacht

Het eerste | 01 okt 2023
Lees meer

STAND: G.V.V.V. zet stijging op ranglijst door na derde cleansheet

Het eerste | 01 okt 2023
Lees meer