IN BEELD // Middagtraining voor vlaggenschip

  • Het eerste

Het eerste elftal heeft dinsdagmiddag de eerste training afgewerkt onder de nieuwe maatregelen. Een deel van de selectie trainde onder leiding van Gery Vink en Dennis van Meegdenburg op een regenachtig Panhuis.

Om zo fit mogelijk te blijven heeft de technische staf besloten om wekelijks tweemaal in de middaguren te trainen op het sportpark. Als vanzelfsprekend kon de volledige selectie daar niet bij aanwezig zijn, wegens werk of studie. Toch konden Vink en Van Meegdenburg dinsdag rekenen op bijna de helft van de selectie.

Foto’s

Bekijk de foto’s van deze eerste middagtraining, gemaakt door Stefan Koops, hieronder.

Ander nieuws

KNVB bestraft Barendrecht: SteDoCo plaatsvervanger in play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Luca Cantineau leidt heenwedstrijd in halve finale play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Buscombi verplicht voor heenwedstrijd play-offs tegen Hercules

Het eerste | 05 jun 2023
Lees meer