IN DE MEDIA // ‘Dit is niet normaal’

  • In de media

Daags na de zege van G.V.V.V. op AFC Amsterdam verzamelen wij alle interviews speciaal voor jou in een nieuwe ‘In de media’. Snel op de hoogte met ons mediaoverzicht. 

Middenvelder Tom Oostinjen was zeer tevreden na afloop, over zichzelf en de ploeg, zegt hij bij RTV Utrecht: “Ik heb wel een goeie wedstrijd gespeeld als ik eerlijk ben. Maar wat we vandaag als team hebben neergezet, dat is niet normaal. Als je het spel vandaag ziet, dan lijkt het niet dat wij de ploeg zien die onderaan staat. Iedereen speelde vandaag in het teambelang. Hoe hard iedereen voor elkaar werkt, dat is mooi om te zien”, aldus Oostinjen. Luister alle interviews.

‘Het beste medicijn’

Het Algemeen Dagblad ziet dat G.V.V.V. onder leiding van trainer Gery Vink progressie boekt. “Kijk, als trainer heb je een bepaalde filosofie wat je heel graag wilt nastreven. Ik kwam in een organisatie terecht die natuurlijk mentaal best heel moeilijk zat met tien gespeeld één punt, en wat dan ineens moest veranderen. Ja, dan heb je overwinningen nodig voor het beste medicijn”, aldus de oefenmeester.

“Ik ben niet snel tevreden. Dat mag je ook als trainer niet zijn, maar dit komt wel heel goed uit in waar we mee bezig zijn. Een beter moment als dit kun je niet hebben. Dan lig je er weer twee weken uit, dan heb je corona in je ploeg en heb je vier dagen quarantaine. Dus er gebeurt wel wat in zo’n groep, die elke keer naar zo’n stand kijkt en zichzelf troosteloos onderaan ziet.”

‘Had er nog eentje moeten maken’

Matchwinner Justin Spies kon zijn geluk niet op na de zege op de Amsterdammers. Toch moest hij tegenover De Gelderlander bekennen dat er een klein smetje op de feestvreugde zat. “Mooi dat ik belangrijk voor het team was. Maar ik had er eigenlijk nog eentje moeten maken”, stelde Spies.

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

Burgering kijkt trots terug: ‘Van deze keuze nooit spijt gehad’

In de media | 03 mei 2024
Lees meer

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer