Jeugdteams volop in actie op drukke zaterdag

  • Opleiding

Het wordt weer een lekkere volle voetbalzaterdag! Nagenoeg alle jeugdteams komen competitief in actie. Welke wedstrijd speel jij?

In onze communicatie geven wij graag ook alle aandacht aan onze jeugdteams. Week in, week uit komen er prachtige resultaten en standen voorbij. Hoe leuk zou het zijn als iedereen daarvan op de hoogte wordt gebracht?

Stuur je verslag in!

Wil jij het verslag van jouw wedstrijd op onze website terugzien? Kijk dan eens of er iemand is die het leuk vindt om elke week een verslag van jullie wedstrijd naar ons op te sturen. Dat kan eenvoudig via webredactie@gvvv.nl. Wij plaatsen het verslag dan in een overzicht op onze website.

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer