JO15-1 op Het Kasteel onderuit tegen girlpower van Sparta

  • Opleiding

G.V.V.V. JO15-1 mocht het vanavond vriendschappelijk opnemen tegen de vrouwen beloften van Sparta Rotterdam. In een relaxte sfeer mochten onze jongens eens proeven hoe het is om in een ‘echt’ stadion te spelen.

Voetballend kon de JO15-1 het zeer goede spel van anderhalve week geleden tegen het andere Sparta uit Nijkerk jammer genoeg geen vervolg geven. De gemiddeld iets oudere meiden lieten bij vlagen goed voetbal zien en troefden ons elftal vooral fysiek regelmatig af. Kansen waren er wel voor de blauwen. Een aantal uitgespeelde kansen zelfs, maar dan zorgde uitstekend keepsterswerk dat een (toch wel verdiend) blauw doelpunt er niet kwam. Lichtpuntje was dat Sparta in de slotfase een penalty kreeg, die door Jamie keurig uit de hoek werd gewerkt.
De dames wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 3-0. Jammer van de uitslag natuurlijk, maar al met al was het wel een mooie belevenis!

Ander nieuws

O16 promoveert na ongeslagen kampioenschap in hoofdklasse naar divisie

Opleiding | 09 december 2023
Lees meer

MO17-1 helpt het Nederlands vrouwenelftal naar fenomenale overwinning

Opleiding | 06 december 2023
Lees meer

Ambitie als scheidsrechter? Dit is het moment om er wat mee te doen

Opleiding | 03 december 2023
Lees meer