JO15-1 speelt oefenwedstrijd op Het Kasteel van Sparta!

  • Opleiding

Aanstaande woensdagavond 10 november staat een leuke uitwedstrijd voor de JO15-1 op het programma. Dan mag het elftal van Ruben Beckerman, Hans Roseboom en Jaimy Hasaart in het roemruchte stadion van Sparta, ‘Het Kasteel’, aantreden tegen de vrouwen beloften van Sparta. 

Het is niet de eerste keer dat de JO15-1 tegen een vrouwen beloftenteam van een profclub speelt. In de voorbereiding werd al tegen ADO gespeeld en met 1-3 gewonnen. Ook staan binnenkort nog twee wedstrijden op het programma, tegen PEC Zwolle en Feyenoord! Voor de liefhebbers: de wedstrijd is op je laptop of tablet te volgen via een livestream, zie de link onderaan dit artikel. De aftrap is om 19.45 u, de livestream start om 19.40 u.

De verrichtingen van de JO15-1 zijn te volgen via Instagram: @gvvv_o15.1

De livestream van de wedstrijd van 10 november vind je hier.

Tekst: GVVV.nl/Luc Scholtus

Ander nieuws

MO17-1 helpt het Nederlands vrouwenelftal naar een fenomenale overwinning!!!

Opleiding | 06 december 2023
Lees meer

Ambitie als scheidsrechter? Dit is het moment om er wat mee te doen

Opleiding | 03 december 2023
Lees meer

MO13-1 grijpt overtuigend kampioenschap en promoveert naar hoofdklasse

Opleiding | 03 december 2023
Lees meer