Rabo Clubsupport brengt ruim €1843 op!

  • De club

De actie Rabo Clubsupport heeft voor G.V.V.V. geresulteerd in een prachtige opbrengst van maar liefst €1.843,41. Met de opbrengsten wil de club een ASM Court realiseren op het sportpark.

De afgelopen weken konden leden van Rabobank hun stem uitbrengen op een ingezonden doel naar keuze. Voetbalvereniging G.V.V.V. had voor deze actie het realiseren van een ASM Court ingezonden. De aanleg van dit court wordt gezien als een verrijking voor de opleiding en biedt tevens meer dan voldoende gelegenheid om onze maatschappelijke rol in de omgeving te vergroten.

Massale steun

Veel leden van Rabobank stonden achter onze plannen en brachten massaal hun stem uit op onze inzending. Dat heeft geresulteerd in een prachtige opbrengst van €1.843,41. Met dat bedrag kan de club mooie stappen zetten in de ontwikkeling van dit court.

Gezamenlijke ambitie

Wij willen via deze weg iedereen bedanken die zijn stem heeft uitgebracht op voetbalvereniging G.V.V.V. Dankzij jouw stem maken wij onze leden en omgeving weer een stukje mooier en gezonder. Een doelstelling die zowel Rabobank als G.V.V.V. ambieert.

Ander nieuws

Jouw bedrijf in de spotlights tegen NEC: grijp honderd meter reclame

De club | 06 december 2023
Lees meer

Supportersvereniging organiseert het Van den Heuvel Elektro-darttoernooi voor leden

De club | 05 december 2023
Lees meer

Dit is de agenda voor de komende Algemene Ledenvergadering

De club | 05 december 2023
Lees meer