Richard vertrekt per direct bij hoofdmacht

  • Het eerste

Jonathan Richard stopt per direct met voetballen bij G.V.V.V. Dat heeft de 30-jarige verdediger maandag aan de clubleiding bekendgemaakt.

Een kleine vijf maanden na zijn komst naar voetbalvereniging G.V.V.V. heeft Jonathan Richard (Amsterdam, 21 juni 1991) maandag laten weten per direct afscheid te nemen van de club. De centrale verdediger heeft die keuze gemaakt omdat de toegenomen reisafstand na zijn verhuizing en verplichtingen voor het spelen op het hoogste amateurniveau steeds moeilijker op te brengen waren in combinatie met zijn gezin en maatschappelijke carrière.

Terug naar hoogste niveau

Jonathan Richard werd afgelopen mei gepresenteerd in Veenendaal. Hij had een jaar eerder de keuze gemaakt om AFC Amsterdam te verlaten en een stapje terug te doen om zich te focussen op andere zaken dan voetbal. Bij HBOK haalde G.V.V.V. Richard op, aangezien de verdediger er weer aan toe was om op het hoogste amateurniveau te spelen. Jammer genoeg is voor zowel hem als G.V.V.V. gebleken dat die stap terug toch niet de juiste is geweest.

Door een blessure zat Jonathan Richard de afgelopen wedstrijden grotendeels niet in de selectie. Hij speelde in totaal negen officiële wedstrijden in de hoofdmacht van G.V.V.V., waarin hij ook meerdere duels de aanvoerdersband om de arm had.

G.V.V.V. bedankt Jonathan Richard voor zijn inzet in de afgelopen maanden en wenst hem veel succes en geluk toe.

Ander nieuws

G.V.V.V. verspeelt in Almere voor tweede week op rij de zege

Het eerste | 13 april 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Subtop plek handhaven is het devies in Almere

Het eerste | 10 april 2024
Lees meer

STAND: G.V.V.V. vergeet weg te lopen van directe achtervolgers

Het eerste | 06 april 2024
Lees meer